Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 15/12/2016
Haslinger stoğumu kuvvetlendirdim. Haslinger Honig, Schalfmilch ve Coconut aldım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 15/12/2016
(15/12/2016, Saat: 12:31)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haslinger stoğumu kuvvetlendirdim. Haslinger Honig, Schalfmilch ve Coconut aldım.
Kuvvetli stok olmuş, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
@PisPorsuk teşekkür ederim komşum , niceleri sizlerin olsun .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ustaci - 15/12/2016
Benim malzemelerde azalmıştı biraz takviye yapayım dedim . Haslinger i özellikle merak ediyordum . Yalnız çok küçükmüş bir tuhaf geldi
@ustacı güle güle kullanın, çok seveceksiniz
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 15/12/2016
Daha iyi çabuk biter
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 15/12/2016
Güle güle kullanın @ustaci komşum. Haslinger'in en güzel yanı çabuk bitmesi Ben de Schafmilch almıştım, nasıl bittiğini anlamadım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - posicor - 15/12/2016
Honig kolay bitmiyor
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 15/12/2016
(15/12/2016, Saat: 21:18)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha iyi çabuk biter
+1 diyorum.
193 sayfaya ulasmıs "en son ne aldınız" konusunun yanında duran, ancak 11 sayfaya ulasabilmis "en son ne bitirdiniz" konusunun ezik durumunu kanıt olarak sunuyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - İsmetaltan - 16/12/2016
Progres tipsoft silvertip premium yada premium silvertip bluebeard revenge shavette Rocnel pütürlü sap ve beklenen bir kargo daha var yakın zaman için...
@onur98 hocama tipsoft premium silvertip için ilgili alakalı esnaflıgı ve güzel insanlıgı için
@impaticaret mustafa beye ise türkiyede bize bu ürünleri kolay ve ucuz temin imkanı saglaması ve herşey için
@candova hovama Monsavon sabun ve daha bir çok güzelliği için ki kendisi ticaret erbabı degil ama son aldıgım bir kaç şeyde fazlasıyla yardımcı olmuştur tekrar sagolsun...
@KAYHAN hocama da tekrar çoookkk teşekkürler sayesinde Black beauty sahibi oldum...
|