Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 22/11/2015
Gurculerde populerdir boynuz-kadehler.
Cvp: Günün Tıraşı - albatross - 22/11/2015
(22/11/2015, Saat: 11:19)mahmut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki barut muhafaza kabı gibi geldi bana
(22/11/2015, Saat: 03:30)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='albatross' pid='130210' dateline='1448136787']
Selamlar O boynuzdan yapılma ürünün işlevi nedir acaba? İlk defa gördümde.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir işlevi yok ,sadece ambiansa uygun bir obje olduğu için orada ...Kafkasyada sert içkiler için kullanılan boynuz bir kadehtir kendileri
anladım komşu. benimde aklıma hemen barut kabı geldi,içerisinde ustura bilemek için ince kil gibi bir malzeme var falan diye düşündüm hayal gücüne bak
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 22/11/2015
(22/11/2015, Saat: 12:43)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gurculerde populerdir boynuz-kadehler.
(22/11/2015, Saat: 14:04)albatross Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anladım komşu. benimde aklıma hemen barut kabı geldi,içerisinde ustura bilemek için ince kil gibi bir malzeme var falan diye düşündüm hayal gücüne bak
Seiko komşum Kafkasyada sadece Gürcüler yaşamıyor,ama satışları iyidir ... bu yeteneklerinden dolayıda dünya arenasında kafkasya denince insanların aklına onlar geliyor genelde ... ayrıca bu kadehle içilen içkinin özelliği başkadır ve Örneğin Çerkeslerde özel durumlarda içilir...
allbatross komşum Barut kabı olarakda kullanıldığı yerler var sanıyorum ama daha büyük boyutta olanları galiba,o olabilirde ustura bilemek için Kil malzeme tahayyülünüz sahidende takdire şayan
Cvp: Günün Tıraşı - mertk - 22/11/2015
Yeni aldığım nivealarla akşam tıraşı
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 23/11/2015
(22/11/2015, Saat: 15:05)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seiko komşum Kafkasyada sadece Gürcüler yaşamıyor,ama satışları iyidir ... bu yeteneklerinden dolayıda dünya arenasında kafkasya denince insanların aklına onlar geliyor genelde ... ayrıca bu kadehle içilen içkinin özelliği başkadır ve Örneğin Çerkeslerde özel durumlarda içilir...
allbatross komşum Barut kabı olarakda kullanıldığı yerler var sanıyorum ama daha büyük boyutta olanları galiba,o olabilirde ustura bilemek için Kil malzeme tahayyülünüz sahidende takdire şayan
Dogma buyume Kafkasyaliyim ve halen o cografyada yasiyorum :-)
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 23/11/2015
@neoromancer
Abi su senin resimleri bir galeri yapıp, link paylassana abi. Super kompozisyonlar yapıyorsun takdir ediyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 23/11/2015
Gecenin tıraşı
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 23/11/2015
(23/11/2015, Saat: 01:13)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecenin tıraşı
Sıhhatler olsun, yarın benden de gelecek bir Barbaros fotoğrafı. İlk tıraşımı dün oldum ancak resmi paylaşamadım. Hatta incelemedeki Wilkinson güzellemelerine istinaden Wilki ile kullandım. Ama benim deneyimlediğim, wilkiye altın semer de vursan wilki yine wilki.
- Barbaros TR1
- Wilkinson (1&done)
- B&M Lavanille
- Plisson
Barbaros gerçekten daha prototip aşamasında bir ürün için beklentimin üzerinde. Detaylı yazı üzerinde çalışıyorum.
Günün Tıraşı - ferhat1905 - 23/11/2015
Tahrişsiz konforlu bir gece tıraşı oldu.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Mauser - 23/11/2015
Duştan sonra zorlamadan orta kalite WTG XTG 2 perdelik tıraş,şap yok aftershave yok.
-Cella
-Fatip grande
-WS (2)
|