En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 13/01/2017
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 13/01/2017
Mustafa Bey'e uğradım,sağolsun Ürünleri muhafaza etmiş.Hanım da yanımda olunca pek olmadı,bir dahaki sefere tek gitmek lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 13/01/2017
Yaklaşık 2 ay önce sipariş verdiğimiz fırça elime ulaştı. Sürecin başından sonuna kadar emeği geçen ve hiçbir karşılık beklemeden her türlü yardımını benden esirgemeyen @GartBnx Burak Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu forum gerçekten de sadece bir forum değil. Daha fazlası...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 13/01/2017
(13/01/2017, Saat: 15:50)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 2 ay önce sipariş verdiğimiz fırça elime ulaştı. Sürecin başından sonuna kadar emeği geçen ve hiçbir karşılık beklemeden her türlü yardımını benden esirgemeyen @GartBnx Burak Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu forum gerçekten de sadece bir forum değil. Daha fazlası...
İyi günlerde kullanın...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 13/01/2017
@SKYBRAVE komşum iyi günlerde kullanın. Formumuzla ilgili düşüncelerinizde size tüm kalbimle katılıyorum..
@GartBnx Burak dostumuzun yakın ve içten yardımları için bende ayrıca burdan teşekkür ve sevgilerimi iletmek istetim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 14/01/2017
@GartBnx teşekkür ederim Burak Bey
@Tahir teşekkür ederim Bu forumun bir parçası olmak gerçekten bir ayrıcalık benim için
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - forgotten2006 - 15/01/2017
Komşular nereye sorsam bilemedim soruma başlık da açılmaz. Başlıkla alakalı olsun[WHITE SMILING FACE]️ en son tobs avocado ve sandalwood krem ve uzun progress aldım. Sorum şu: ben tasta köpürtme yapıyorum. Kaptan ihtiyacım olan kremi nasıl alacağım bunun yöntemi nedir? Tüp kolay sıkıyosun tamam da mutlaka bunun da benim bilmediğim bir yöntemi vardır. Teşekkürler
EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - t.macgyver - 15/01/2017
(15/01/2017, Saat: 12:23)forgotten2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşular nereye sorsam bilemedim soruma başlık da açılmaz. Başlıkla alakalı olsun[WHITE SMILING FACE]️ en son tobs avocado ve sandalwood krem ve uzun progress aldım. Sorum şu: ben tasta köpürtme yapıyorum. Kaptan ihtiyacım olan kremi nasıl alacağım bunun yöntemi nedir? Tüp kolay sıkıyosun tamam da mutlaka bunun da benim bilmediğim bir yöntemi vardır. Teşekkürler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 15/01/2017
(15/01/2017, Saat: 12:23)forgotten2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşular nereye sorsam bilemedim soruma başlık da açılmaz. Başlıkla alakalı olsun[WHITE SMILING FACE]️ en son tobs avocado ve sandalwood krem ve uzun progress aldım. Sorum şu: ben tasta köpürtme yapıyorum. Kaptan ihtiyacım olan kremi nasıl alacağım bunun yöntemi nedir? Tüp kolay sıkıyosun tamam da mutlaka bunun da benim bilmediğim bir yöntemi vardır. Teşekkürler
Tavsiye edilen en sağlıklı yöntem ( kremi kullanırken az da olsa su ile temas etmesi sonucu belli bir süre sonra bozulduğu söylenir ) hem sabun hem krem için : bir çay kaşığı kullanarak sabundan az bir parça alın , krem içinse kaşıkla kaptan biraz krem alın bunu ister fırçanın üstüne , isterseniz kaba koyarak köpürtün .
Ne uğraşıcam kaşıkla dersenizde elinizi yıkayın yani eliniz temiz olsun , fakat elinizin tam olarak kuruduğundan emin olun . ( Eğer eliniz ıslak iken krem alırsanız ilk başta da dediğim gibi zamanla kremi bozulabilir ) Ardından parmağınızla bir nohut tanesi kadar krem alıp fırça yada tasa sürerek köpürtün .
Saygılar ,
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - forgotten2006 - 15/01/2017
[WHITE SMILING FACE]️ çok teşekkür ederim komşular aklın yolu birmiş. Benim de banyoda bir çay kaşığı duruyordu bu iş için.
|