Günün Tıraşı - Aleksey - 26/11/2015
(25/11/2015, Saat: 15:40)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendinize haksızlık etmeyin.Bu ilgiyle alakalı olduğu kadar, ekipmanla da alakalı.
Sizin kullandiginiz isik cok guzel, dogal bir isik. Ne kullaniyorsunuz acaba isiklandirma adina?
Günün Tıraşı - Aleksey - 26/11/2015
(25/11/2015, Saat: 15:40)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendinize haksızlık etmeyin.Bu ilgiyle alakalı olduğu kadar, ekipmanla da alakalı.
Sizin kullandiginiz isik cok guzel, dogal bir isik. Ne kullaniyorsunuz acaba isiklandirma adina?
Günün Tıraşı - tipsol - 26/11/2015
Bazılarımız birtakım alanlarda doğuştan yetenekli olabiliyor yada eli yatkın olup kendini o alanda geliştirebiliyor. Benim bunu yapabildiğim birşey olabilir ama fotoğraf çekmek asla onların içinde değilBen bir fotoya bakarak teknik analizini yapamam ama sizin foto insanı etkiliyor kesinlikle.
Sent from my iPad using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 26/11/2015
L'occitane Cade
EJ Best Badger
Perma Sharp
Vintage DE
The Body Shop Arber
Michael Kors
@Tipsol, çok teşekkür ederim, teşvik edici ve hoş yorumunuz için.
@Aleksey, aslında ışık pek doğal değil.Ama doğala yakın olması için elimden geleni yaptım diyelim.
İki flaş ve spot aydınlatma kullandım.Siz böyle düşündüğünüze göre fena da olmamış anlaşılan.
Teşekkür ederim
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 26/11/2015
Tıraş Öncesi: TOBS Aromatherapy Pre Shave Oil
Fırça: Semogue 1305
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 34G Heavy Duty
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, TOBS Sandalwood Aftershave Gel, TOBS Sandalwood Cologne, TOBS Sandalwood Talcum
Herkese iyi sabahlar dileklerimle.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 26/11/2015
@Bruce, Size ve sizin nezdiniz de tüm foruma sıhhatler olsun
Ben de hayırlı bir gün diliyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 26/11/2015
Schick Krona
Astra (3)
Dalan Sensitive
Isana Men Premium Sentetik
Günün Tıraşı - ynspektas - 26/11/2015
Ej de89
Permasharp ( 1 )