Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 26/11/2015
@bayercy @koolandgang teşekkürler, sizlere de sıhhatler olsun. Musgo gerçekten çok başarılı bir krem, tavsiye ederim kesinlikle
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 26/11/2015
@Aleksey kendimi terbiye etmeye çalışıyorum bu işlerden uzaklaşmak için.Pek başarılı olduğum söylenemez.Ama deniyorum
@Chinaski Teşekkürler, o da aklımızda bulunsun. Bir üst satırda yazdıklarımdan sonra en ince bunu bulabildim
Günün Tıraşı - tipsol - 26/11/2015
(26/11/2015, Saat: 14:11)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Uzun bir aradan sonra bir foto da benden gelsin.
Hart Steel 6/8 Satin Square Point
Nivea Sensitive Krem
@tipsol imzalı özel iki band fırça
Perry Ellis New Aftershave
Nemlendirmesini en çok beğendiğim aftershave "Perry Ellis New"' diyebilirim. Sanki balsam sürmüşcesine bir his veriyor tıraş sonrası.
Ben Amerikadan almıştım, denk gelen herkese bir kere şans vermesini tavsiye ediyorum.
Kardeşim sıhhatler olsun) çok güzel bir tıraş olmuş belli. Sapın altına imza attığım dün gibi aklımda delinmesinde emeği geçen @theunmamed ede selam olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 26/11/2015
Barbaros'la ilgili yorumlarimi yarinki ikinci tirasimdan sonra yazacagim. Daha önce cihazi kullanan diger arkadaslarin da belirttigi gibi prototip asamasindaki bir ürün icin kesinlikle cok basarili. Baksaniza su guzellige
Günün Tıraşı - Turhan84 - 26/11/2015
@naayi, hocam yorumlarınız bekliyoruz. Barbaros'u deneme sansım olmadı ama her kullanan komşumdan güzel yorumlar duyuyorum ve açıkcası çok merak etmeye başladım.Piyasaya çıktığında Bahtı açık olsun inşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - ynspektas - 27/11/2015
Plissoft sentetik
Arko stick
Ej de89
Permasharp ( 2 )
Loccitane cade balm
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 27/11/2015
EJ Barley
Personna Lab Blue
Tipsoft Manchurian
Proraso beyaz
Zaza şap
Yves Rocher Sensetive balsam
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 27/11/2015
- Edwin Jagger pre-shave
- D.R. Harris Eucalyptus krem
- Omega S10019 sentetik
- Feather AC SS
- Pitralon Polar AS
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 27/11/2015
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 27/11/2015
RazoRock Plissoft sentetik fırça
Cella sabun
TTO/Kelebek tıraş aleti
Personna jilet (3)
Zaza şap
Arko tıraş sonrası krem
Brüt as.
Plissoft fırçamı ilk kez kullandım. Çok çabuk ve kolay köpürtme yaptı. Kremsi ve kıvamlı bir köpük elde ettim. Ancak, sanki köpüğü içine çok çekmedi gibi. Çünkü, köpük dolgun olmasına rağmen yüzüme uygularken birkaç kez etrafa sıçradı. Bu normalde porsuk fırçalarımda olmayan bir durum. Kılların yumuşaklığı bence ideal. Fırçanın yüzde yaptığı masaj etkisi, ipeksi dokunuşu hoşuma gitti. Backbone'u güzel, yüzüme baskı uygularken uç ve orta kısımlarına doğru yayılma eğilimi gösterirken, orta-alt kısımları dirençli. Sap büyüklüğü ve ebatları da bence güzel, kolay kullanım sağlıyor.
Bu tabi ilk kullanım sonucu edindiğim izlenimler. Umarım yanıltıcı olmam. Fırça konusunda çok iddialı değilim ama ilerleyen günlerde daha detaylı yazmak isterim. Sonuç olarak, sentetik bir fırça istiyordum ve sanırım aradığımı buldum
|