Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 29/11/2015
Don Donato Olio pre rasatura
TOBS Almond Shaving Crem
Loccitane Plisson Cade Synthetic Brush
Aureka Solingen Straight Razor 5/8
Edwin Jagger 3D Laser Diamond DE Safety Razor
Astra Superior Platinum DE Blade
Alaun stone block
Le Père Lucien est un après-rasage
Tabac Gentlemen,s Care After Shave Balsam Sensitive
Herkese Sihhatler olsun....
Günün Tıraşı - tipsol - 29/11/2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - ynspektas - 29/11/2015
Plissoft sentetik
Cella
Ej de89
Permasharp ( 3 )
Crystal şap
Pinaud clubman aftershave
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 29/11/2015
Barbaros TR-1 ile denemelere devam .
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 30/11/2015
neoromancer
ın resimleri duvar kagıdı yapacam bilgisayarda. Hanım tıraşla iyice kafayı yedi demesin diye utanıyorum.
Baba ne olur resimleri topla bir yerde. İleride paylas bizimle
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 30/11/2015
Eywallah üstad...Bakin İstanbulda yada İzmir de uygun biryer ...bütün arkadaşların katılımıyla "Geleneksel traş fotoğrafları sergisi" açalım ..bende naçizene birkaç işimi yollarım ...olmazmı?
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 30/11/2015
(29/11/2015, Saat: 01:54)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ozgun41 neler yapıyor böyle.
Forumlara az uğruyor bu ara, özledik kendisini.
Tesekkurler @aleksey.
Islerin yogunlugundan eskisi kadar sik giremiyorum.ama firsat buldukca okumaya calisiyorum.fprumlar icondeki alisveris canavarini canli tutuyor
Günün Tıraşı - Aleksey - 30/11/2015
(30/11/2015, Saat: 00:31)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler @aleksey.
Islerin yogunlugundan eskisi kadar sik giremiyorum.ama firsat buldukca okumaya calisiyorum.fprumlar icondeki alisveris canavarini canli tutuyor
Alisveris deme bana hocam, bu ara yil sonuydu yilbasi hediyeleriydi derken battik valla.
Günün Tıraşı - Aleksey - 30/11/2015
(30/11/2015, Saat: 00:31)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler @aleksey.
Alisveris deme bana hocam, bu ara yil sonuydu yilbasi hediyeleriydi derken battik valla.
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 30/11/2015
(28/11/2015, Saat: 17:27)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş Öncesi: TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Artesania Romera Silvertip Chubby
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 37G Slant
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, TOBS Sandalwood Moisturizing Cream, TOBS Sandalwood Cologne, TOBS Sandalwood Talcum
İki perdelik (WTG-XTG) müthiş konforlu ve temiz bir tıraş çıktı. Herkese keyifli tıraşlar dilerim
Sihhatler olsun @bruce bey.
bu guzellikleri bir de resmetseniz harika olur walla
Tam bir sandal sefasi.
TOBS Sandalwood Talcum u nasil uyguluyorsunuz yuzunuze.ne olcude? pamuk,firca veya el ile mi? Ve etkisinden memnun musunuz?
|