Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 04/12/2015
Trufitt&Hill Süper Badger fırça
Arko sabun
EJ DE89 Barley tıraş aleti
Personna Lab Blue jilet
Arko tıraş sonrası krem
EST No: 4 tıraş kolonyası
Keyifli, konforlu ve temiz bir tıraş oldu. Diğer günlerden farklı olarak bugün şap kullanmadım. Forumda okuduğum yorumlar/tavsiyeler üzerine aldığım Eyüp Sabri Tuncer No: 4 tıraş kolonyasını 3 gündür kullanıyorum. Bence başarılı bir ürün. Hafif bir kokusu var. Tek başına hiç kullanmadığım için özelliklerini ayırt edemiyorum ama bir krem veya balsam sonrası gayet yeterli (yatıştırıcılık, nemlendirme, koruyuculuk) olduğunu düşünüyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 04/12/2015
Günün Tıraşı - Turhan84 - 04/12/2015
Proraso Preshave Green
TOBS avokado Cream
Edwing Jagger DE Razor
Rapira Swedish Blade
Semogue 730 HD Brush
Proraso Green AS
Proraso Green Balm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - onur98 - 05/12/2015
05.12.2015
Merkur 15C open comb
Yeşil Astra
@tipsol two band
Nivea Krem
Günün Tıraşı - Chinaski - 05/12/2015
Aynı ekipmani kullanarak sadece Musgo yerine TOBS krem kullandım bugün. Bu sayede eski çift kâğıt PermaSharp denemiş oldum, @candova komşuma teşekkür ederim. Eski PS ikinci tıraşta biraz körelmiş geldi, ilk tıraştaki yakınlığı yoktu bu sabah.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 05/12/2015
BIC Metal 5 tıraşı tamamladı. Artık jiletinin bozulmaya başladığını hissedebiliyorum. Noktasal kesiklere sebebiyet veriyor. Yine de seyahatlerde vs. güzelce kullanılabilecek bir jilet. Tavsiye edebilirim.
TOBS Grapefruit gerçek, saf bir greyfurt kokusuna sahip. Şekerli, yapay bir koku değil. Bana Kıbrıs'ta rahmetli babannemin bahçesindeki greyfurtları hatırlattı. Performansı da oldukça iyi. Tavsiye edebilirim.
Tıraşın yıldızı ise Tipsoft Blondge Badger. @onur98 'e kremlerle kullanacağım yumuşak uçlu bir fırça istediğimi söylemiştim ama bu kadar yumuşak uçlu bir fırçayı gerçekten de beklemiyordum. Çok mutluyum doğrusu.
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 05/12/2015
@cihankeskin sıhhatler olsun kardeşim.
M&F için servet ödemek, sıraya girmek devrini kapatan fırçadır kendisi.
Kadifemsi jel uç yumuşaklığını bizzat deneyip tecrübe etmeden, o hissi kelimeler ile tarif etmek neredeyse imkansız.
Nice keyifli tıraşlar olman dileğiyle.
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 05/12/2015
Günün Tıraşı - tipsol - 05/12/2015
Blonde badger uçlara dikkat!
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 05/12/2015
(05/12/2015, Saat: 14:30)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin sıhhatler olsun kardeşim.
M&F için servet ödemek, sıraya girmek devrini kapatan fırçadır kendisi.
Kadifemsi jel uç yumuşaklığını bizzat deneyip tecrübe etmeden, o hissi kelimeler ile tarif etmek neredeyse imkansız.
Nice keyifli tıraşlar olman dileğiyle.
@onur98 , katılıyorum abi. Muhteşem bir fırça. Keşke bu kadar uzun süre beklemeseydim dedirtti. Bir hafta daha kullandıktan sonra bir inceleme yazacağım. Ama fırçayı ilk defa temizlerken uçların yumuşaklığını sabun bir türlü temizlenmedi sanmamı ise asla unutmayacağım
|