Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 04/02/2017
@Nani Kuş , komşum bu çok küçük değil mi ? Yoksa aldığım satıcı bana tester filan mı gönderdi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 04/02/2017
@serjames komşum iyi günlerde kullanın hangi ülkeden geldi bu cici acaba
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 04/02/2017
@serjames dogru ürün bakmayın öyle tester gibi kutuda olduğuna bitmez bu krem .
(04/02/2017, Saat: 10:51)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum iyi günlerde kullanın hangi ülkeden geldi bu cici acaba
Hocam kendisi bulgar göçmeni
Adı Zdrave . İçinde ki çinko bileşeni ile yüzde ki lekeleri ve eski tıraş izlerini geçirmeye yarıyor . @Nani Kuş hocamın tavsiyesi ile aldım .
(04/02/2017, Saat: 11:02)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam kendisi bulgar göçmeni
Adı Zdrave . İçinde ki çinko bileşeni ile yüzde ki lekeleri ve eski tıraş izlerini geçirmeye yarıyor . @Nani Kuş hocamın tavsiyesi ile aldım .
+1
(04/02/2017, Saat: 11:02)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames dogru ürün bakmayın öyle tester gibi kutuda olduğuna bitmez bu krem .
Doğru diyorsun hocam . Küçük ama katı bir krem .
O değilde gece yatmadan ònce sürdüm . Abi bu ne böyle . Suratım bembeyaz oldu Evdekilerin bana bakışı değişti
Ama daha şimdiden etkisini göstermeye başladı diyebilirim . Tavsiyen için çok teşekkür ederim @Nani Kuş üstadım
(04/02/2017, Saat: 11:08)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru diyorsun hocam . Küçük ama katı bir krem .
O değilde gece yatmadan ònce sürdüm . Abi bu ne böyle . Suratım bembeyaz oldu Evdekilerin bana bakışı değişti
Ama daha şimdiden etkisini göstermeye başladı diyebilirim . Tavsiyen için çok teşekkür ederim @Nani Kuş üstadım
Aman komşum çoluk çocuk uyanık olmasın korkarlar bir tüyo daha vereyim krem sürdükten sonra üzerine fosforlu kalem sürün tam korku filmi kremi yağlı cilte sahip arkadaşlara pek önermiyorum ve Serjames komşun düzenli olarak kullanmaya devam ederseniz sıkıntılardan kurtulacaksınız .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/02/2017
Dostlar hepinize çok teşekkürler, daha antikaları sizlerin olsun
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 04/02/2017
Çok teşekkürler @serjames komşum.. @Nani Kuş üstadın bilgisi tecrübesi bu konuda tek geçerim. Bu Zdrave komşuyu İstanbulda bulabilirmiyim acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 04/02/2017
Valla yalan değil @Nani Kuş üstad da büyük atılımlar gözlemliyorum bu aralar.Bizlere de örnek oluyor.Azıcık da kıskanıyorum gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|