Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 04/02/2017
@Chinaski üstad oldukça mutlu etti beni, sabunun kokusu harika bir acıbadem kokusu, çok teşekkür ederim üstad
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/02/2017
(04/02/2017, Saat: 20:32)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski üstad oldukça mutlu etti beni, sabunun kokusu harika bir acıbadem kokusu, çok teşekkür ederim üstad
Güzel günlerde kullanın üstat
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 04/02/2017
(04/02/2017, Saat: 20:12)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serjames, ayha-al ve bleak komşular yenilerinizi iyi günlerde kullanın. Serjames üstad, zdrave mucizevi bir krem, yara ve izlere iyi geliyor bir rivayete göre de uzun süreli kullanımda cildi beyazlatıyor.
Üstadım teşekkür ederim
Vallahi cildim zaten çok beyaz birde bu kremle parlaklığı daha da artırıp görünmez olmaya niyetim yok
En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 04/02/2017
@serjames korkma öyle kalıcı bir etkisi Yok bende beyaz tenliyim olsa canlı örneği olurdum
Bu yüzden dolayı gece kullanılmasını öneriyorum ve krem katı oldugu için nokta nokta sürüp yüzümüze yayacağız normal kremler gibi sürersen evdekiler hortlak görmüş gibi olur
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 04/02/2017
(04/02/2017, Saat: 23:07)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames korkma öyle kalıcı bir etkisi Yok bende beyaz tenliyim olsa canlı örneği olurdum
Bu yüzden dolayı gece kullanılmasını öneriyorum ve krem katı oldugu için nokta nokta sürüp yüzümüze yayacağız normal kremler gibi sürersen evdekiler hortlak görmüş gibi olur
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kalantorxl - 05/02/2017
@ahraz komşum aksilik olmaz ise yarın sizin için araştıracağım kremi.
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 05/02/2017
@kalantorxl Üstad teşekkür ederim,gerek kalmadı.Düşünmeniz yeter.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kalantorxl - 05/02/2017
Eşim bu kremin bebekler için olanının daha sıvı kıvamlı olduğunu söyledi, bulabileceğimi düşünüyorum onuda denemiş olursunuz.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 06/02/2017
Peki Hocam,nasıl isterseniz.Gerek yoktu,zahmet etmenizi istemem ama,yine de teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - bleak - 06/02/2017
Aftershave balsam'ın işlevselliği hakkında fikrim olmasa da inanılmaz kokuyor.
|