Günün Tıraşı - GartBnx - 08/12/2015
Günün Tıraşı - onur98 - 08/12/2015
08.12.2015
Omega mixed badger
Nivea sensitive
EJ89 Lined
Astra yeşil çift kağıt
@ozgun41 sabun kokulu kolonya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 08/12/2015
Merkur Progress
Derby (2)
Valobra bademli (3017)
Tipsoft Manchurian
İHA Şap
GFT Coral Skin Food
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/12/2015
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 08/12/2015
Isana Pure Badger fırça
Arko sabun
Rimei tıraş aleti
Rimei jilet
Arko tıraş sonrası krem
Bugün DECember temasına katkıda bulunmak için elimdeki en ekonomik ürünlerle tıraş oldum. Bu nedenle, şap (zaza), as./losyon vs. ürün kullanmadım.
Cvp: Günün Tıraşı - bidon - 08/12/2015
(05/12/2015, Saat: 13:15)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BIC Metal 5 tıraşı tamamladı. Artık jiletinin bozulmaya başladığını hissedebiliyorum. Noktasal kesiklere sebebiyet veriyor. Yine de seyahatlerde vs. güzelce kullanılabilecek bir jilet. Tavsiye edebilirim.
TOBS Grapefruit gerçek, saf bir greyfurt kokusuna sahip. Şekerli, yapay bir koku değil. Bana Kıbrıs'ta rahmetli babannemin bahçesindeki greyfurtları hatırlattı. Performansı da oldukça iyi. Tavsiye edebilirim.
Tıraşın yıldızı ise Tipsoft Blondge Badger. @onur98 'e kremlerle kullanacağım yumuşak uçlu bir fırça istediğimi söylemiştim ama bu kadar yumuşak uçlu bir fırçayı gerçekten de beklemiyordum. Çok mutluyum doğrusu.
Üstat, o AS hakkında yorumlarını alabilir miyim ? Gerçek bir bergamot delisi olarak soruyorum
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 08/12/2015
(08/12/2015, Saat: 13:43)bidon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat, o AS hakkında yorumlarını alabilir miyim ? Gerçek bir bergamot delisi olarak soruyorum
Harika bir ev yapımı limonata gibi kokuyor komşum. Ben çok severek kullanıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 08/12/2015
Yine iki günlük SOTD'i biriktirip koyuyorum. Bir türlü iş düzene girmedi.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 09/12/2015
EJ tıraş öncesi
Barbaros TR-1
Mystic Water Adirondack Jack
Omega 10049
Zaza şap
Pitralon klasik
Nivea Coolkick
Mystic Water Adirondack Jack, ya ben beceremedim ya da GFT sandaldan sonra en berbat sabun sıralamasında ikinci sıraya koyacağım. Tekrar denemem lazım.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 09/12/2015
Sabun : Valobra crema di sapone almond
|