Cvp: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 16/02/2017
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 16/02/2017
@izbe üstadım hayırlı olsun. Siz de katılmışsınız SV kervanına
Bakalim @onurcakmak hocam, övüldüğü kadar var mı? Yoksa yeni bir i coloniali vakasi mi olacak bilemiyorum?
Yalniz koku kutudan tasiyor. 5 dakikadir kokluyorum. Koku olmus bu sabunda. Evet evet olmus.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Tahir - 16/02/2017
@serjames komşum çok şık iyi günlerde güle güle kullanın, adınıza bende mutlu oldum pırıl pırıl bir klasik bulmanıza..
@izbe komşum güzel günlerde keyifle kullanın. SV sabunlarıni ben çok beğeniyorum Stella Alpina yı sizde gördüm kokusunu kısaca anlatabilirseniz sevinirim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 16/02/2017
(16/02/2017, Saat: 21:16)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum çok şık iyi günlerde güle güle kullanın, adınıza bende mutlu oldum pırıl pırıl bir klasik bulmanıza..
Çok teşekkür ederim @Tahir komşum Daha iyisi sizlerin olsun ...
Saygı ve Sevgilerimle ,,,
@Tahir hocam stella alpina, sv nin cıkardigi son sabun hocam. Koku icin sitelerindeki aciklamayi aynen yapistiriyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ialpay - 16/02/2017
(16/02/2017, Saat: 20:55)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hayırlı olsun.
Kendimi daha önce tanıtmadım kusura bakmayın. Ben İlhan Alpay. 2 aydır bu geleneksel tıraşa başladım. Herkeze selamlar.
Size bir sorum olacaktı. Bu sabun Impa'da kutulu satılıyor. Sanırım siz yedek versiyonunu almışsınız. Nereden temin ettniz acaba?
@izbe komşum çok çok teşekkürler..sevgiler saygılar
(16/02/2017, Saat: 21:30)ialpay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun.
Kendimi daha önce tanıtmadım kusura bakmayın. Ben İlhan Alpay. 2 aydır bu geleneksel tıraşa başladım. Herkeze selamlar.
Size bir sorum olacaktı. Bu sabun Impa'da kutulu satılıyor. Sanırım siz yedek versiyonunu almışsınız. Nereden temin ettniz acaba?
Ilhan bey sabun henuz impa ticarette bulunmuyor. Cok yakin zamanda Mustafa Bey getirtecektir. Ben urunu Ispanya menseili yourshaving sitesinden aldim. Site ile ilgili detay bilgilere forumumuzun "Buradan Aldim" bolumunden ulasabilirsiniz.
@Tahir, saygilar bizden hocam.
|