Cvp: Günün Tıraşı - utunc - 15/12/2015
@koolandgang komşum harika bir kompozisyon sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 15/12/2015
Wilkinson Sword Classic
Rapira pembe
Tipsoft Manchurian
Valobra badem
Nivea tahriş karşıtı balsam
WS ve Rapira normal şartlarda iyi bir ikili olmaz ancak Valobra ' nın mı etkisi bilmiyorum, iki perdede harika bir tıraş oldum. Daha önce de yazmıştım, WS 'ye her döndüğümde şaşırıyorum, beklentimi aşıyor.
Valobra ve Nivea balsam ile 3017'ye devam. Sadece dün EJ Lime sabun ile kaçamak yaptım. İyi kopurtulurse bence güzel sabun. Ama kapalı tutulmalı, kokusu hafif ve çabuk uçuyor.
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 15/12/2015
Bolzano konfordan taviz vermeden 4. tıraşı çıkardı. Bebak acı badem sütü çok kıvamlı ve yoğun. Aslında bir tıraş sonrası ürünü değil. Ancak, nemlendirme, koruyuculuk ve bakım özellikleri nedeniyle özellikle kış aylarında tıraş sonrası da dahil her zaman kullanılabilir. İlk başta yüzde yağlı ve nemli bir etki bırakıyor ama kısa süre sonra emiliyor. Hafif bir acı badem kokusu var. Bu koku Cella sabundaki gibi bir koku değil. Kavrulmamış kabuklu badem olur ya, onun kokusu gibi. Dediğim gibi Bebak bir tıraş ürünü değil ama tek başına yeterli gibi görünüyor. Bence çok gerek yok ama emildikten sonra belki bir as. veya tıraş kolonyası da kullanılabilir. Tamamen tercih sebebi bu.
Günün Tıraşı - ynspektas - 15/12/2015
Fs 26mm Finest
Rimei
Süper max ( 2 )
Cella
Crystal şap
Loccitane cade balm
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 15/12/2015
Razorock/perma sharp/tabac/fs pur-tech/old spice
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 15/12/2015
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 15/12/2015
Günün Tıraşı - Turhan84 - 15/12/2015
@corpus36, komşum dolabınız dikkatimi çekti. Geniş açılı bir resmini görme imkanımız olur mu ? Sizden fikir almis oluruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - teddy - 15/12/2015
(15/12/2015, Saat: 21:13)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çok güzeller,
Sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 15/12/2015
(15/12/2015, Saat: 22:47)teddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzeller,
Sıhhatler olsun...
Teşekkür ederim üstad, daha güzelleri sizin olsun.
|