![]() |
Reuzel Tıraş Kremi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Kremleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Reuzel Tıraş Kremi (/showthread.php?tid=11296) Sayfalar:
1
2
|
Reuzel Tıraş Kremi - MetsGo - 01/11/2019 Bir berber bir berbere gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş . Rotterdam Hollanda da iş başı yapan bu iki Leen ve Rob isimli arkadaşlar SCHOREM (pislik) adını verdikleri bu dükkandan hizmetten üretime geçerek harika ürünleriyle nam salmaya başlamışlar . ![]() Haklarında okuduğum methiyelerin ardından ürünlerine ulaşmak istedim . Webden alınabilinir , ben nispeten şanslı olarak oraya seyehat eden bir arkadaşım sayesinde edindim ve merakla açtım ürünü . ![]() Aftershave beklerken paketten şampuan çıkmıştı , ikinci elimi attığım ürün mum , yüzüm asıldı son kutuya baktım ve shave cream yazıyordu . O an ki mutluluğumu ancak geltirciler bilir ![]() Paketin arkasında created holland manufactured USA yazıyor , Amerikan üretimi alınca öğrendim . ![]() 3 günde 4 tıraş oldum kendileriyle ![]() Farklı duygulara soktu , ürünü anlamam zaman aldı , ilk önce sevemedim . Sonra bayıldım . Öncelikle kutunun arkasında fırçalı veya fırcasız yazıyor ama ürün sanki fırçasız kullanıma daha uygun gibi . Köpürmüyor , incecik bir katman . İlk başta bu beni rahatsız etmişti . Sonradan alıştığım sabun ve kremlerle karşılaştırmadan işlevini iş görüşüne odaklanınca mükemmel bir krem olduğuna karar verdim ![]() ![]() Koku ; maskülen ve doğal bir koku , şöyle paçuli Sandalağacı ve misk karışımı gibi baskın değil ama kalıcı , koku hoşuma gitti Köpük bizleri mutlu etmez , bahsetmiştim ve resimlerden görüldüğü üzere yok gibi birşey . Ama mükemmel koruyucu ve kayganlaştırıcı ince bir katman ciltte . Jilet resmen akıyor ve tahriş hiç yok . Kesinlikle tasta köpürtmeyin derim , ya fırçasız kullanım ( ki o bize gelmez ) yada yüzde köpürtme (pek köpürmesede ![]() Kremin en büyük artısı tıraş anındaki konforuna ilaveten; tıraş sonrasındaki yüzdeki rahatlık . Bunu sanırım içeriğindeki aloe Vera , witch Hazel (hamamelis) ve ısırgan otu özü gibi bileşenlere borçlu Tıraştan sonra aftershave istemiyor ürün . ![]() Benim için farklı bir tecrübe oldu bu krem . Bir şekilde yoku düşen , eli erişene tavsiye ederim. Saygılarımla , keyifli forumlar . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - Değer - 01/11/2019 Çok güzel bir inceleme olmuş komşum keyifle okudum. Elinize, emeğinize sağlık. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - mustbe - 01/11/2019 Elinize sağlık Komşum güzel bir inceleme olmuş Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - Sh@dow - 01/11/2019 Komşum inceleme için çok teşekkürler, elinize sağlık. Keyifli tıraşlar dilerim. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - ErkanY. - 01/11/2019 Güzel inceleme elinize sağlık komşum. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - Serjames - 01/11/2019 İnceleme için teşekkürler komşum. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - batmanforever - 01/11/2019 Paylaşım için teşekkür ederiz komşum. Güzel bir inceleme yazısı olmuş elinize sağlık. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - mrden - 01/11/2019 İki gündür tıraş kremi incelemeleri şahane. Emeğinize sağlık. Sıhhatler olsun komşum. Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - Ayhandulgar - 01/11/2019 Elinize sağlık komşum inceleme için. Sanırım köpürmemesi en kötü özelliği (En azından görsel açıdan ![]() Cvp: Reuzel Tıraş Kremi - kadir.tbk - 01/11/2019 Merak ettigim bi üründü , bana göre olmadıgını anladım . İncelemeyi okurkense çok keyif aldım teşekkürler . |