2019'un enleri - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: 2019'un enleri (/showthread.php?tid=11630) Sayfalar:
1
2
|
2019'un enleri - Dragon - 04/01/2020 Bu hobide koca bir yılı daha geride bıraktık. Geleneksel tıraş ile 3. yılıma giriyorum. Benim için 2019'un enlerini yazayım istedim. Sizinkileri de beklerim 2019'un enleri :
Cvp: 2019'un enleri - Efrasyab - 04/01/2020 (04/01/2020, Saat: 22:16)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu hobide koca bir yılı daha geride bıraktık. Geleneksel tıraş ile 3. yılıma giriyorum. Benim için 2019'un enlerini yazayım istedim. Sizinkileri de beklerim Üstadım çok teşekkür ederim. Bu enler listesine girmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Çok sağ olun. Cvp: 2019'un enleri - mustbe - 05/01/2020 2019'un enleri : En beğendiğim Tıraş aleti: gillette fatboy En beğendiğim Jilet: Gillette permasharp (özel sistemden sonra yüzüm güldü ) En beğenmediğim jilet: derby extra En beğendiğim fırça: Yaqi Ferrari tuxedo sentetik En beğenmediğim fırça: ---- En beğendiğim sabun: Efrasyab lanolin En çok kullandığım tıraş seti: gillette slim adjustable - gillette permasharp - yaqi sentetik En beğenmediğim sabun : Wilkinson stick En beğendiğim tıraş kremi: Dalan En beğenmediğim tıraş kremi: arko ve derby ler En beğendiğim AfterShave: kullanmıyorum En beğenmediğim AfterShave: kullanmıyorum En beğendiğim Balm : kullanmıyorum En beğenmediğim Balm: kullanmıyorum En almak isteyip bir türlü ulaşamadığım ürün: gillette fatboy ( temizleri uçtu gitti kalanlara da elim varmıyor. Nasip ) En beğendiğim etkinlik: Efrasyab 3. sabun etkinliği En beğendiğim yeni hobi: Ayağında kundura ( Serdar üstad sayesinde ufkumuz açıldı bizim de ) Cvp: 2019'un enleri - dikdik_s - 05/01/2020 Ben tesekkur ederim basit ama zevkli konumuzu begenmenizden dostlar. Çok teşekkurler. Cvp: 2019'un enleri - SKYBRAVE - 05/01/2020 Çok güzel ve merakla takip edeceğim bir konu olmuş. Elinize sağlık @Dragon komşum. İçeriği kendime göre düzenledim. 2019'un Enleri; - En beğendiğim tıraş aleti: Razorock Game Changer - En beğendiğim jilet: Polsilver (eski üretim) - En beğendiğim fırça: Yaqi Moka 2 band - En beğendiğim sabun: MdC Vetiver - En beğendiğim tıraş kremi: Tobs Jerymn Street - En çok kullandığım tıraş seti: Razorock Game Changer + Polsilver jilet + Elite Razor knotlu porsuk fırça + Tobs krem + Nivea balsam - En almak isteyip bir türlü ulaşamadığım ürün: Wolfman tıraş aleti Bu arada ben de sizler gibi @dikdik Serdar Abi'nin sayesinde boya alıp ayakkabı bakımını kendim yapmaya başladım. Bu işe vesile olduğun için teşekkür ederiz Abi. 2019'un enleri - tarkaner - 05/01/2020 Güzel konu olmuş komşum. Nacizane acemi bir üye olarak bende paylaşmak istiyorum. @ Samet kardeşime de bilvesile geleneksel tıraşa başlamama ve böyle güzel bir foruma girmeme vesile olduğu için çok teşekkür ederim. Ayrıca Serdar Bey, Mustbe Mustafa Bey, Burak Bey, Emre kardeşim ve destek gördüğüm tüm diğer admin ve üyelere de çok teşekkürler. * En beğendiğim Tıraş aleti: Mühle Rocca * En beğendiğim Jilet: Feather * En beğenmediğim jilet: Voskhod * En beğendiğim fırça: SOC Porsuk * En beğenmediğim fırça: Mühle porsuk 22 mm * En beğendiğim sabun: Tabac ve ToBS * En çok kullandığım tıraş seti: Tabac sabun+Tabac As +Feather+SOC * En beğendiğim tıraş kremi: Tabac * En beğenmediğim tıraş kremi: - * En beğendiğim AfterShave: Tabac * En beğenmediğim AfterShave: Limon kolonyası, Nivea AS * En beğendiğim Balm : Mont Blanc * En beğenmediğim Balm: Nivea Balmlar * En kullanmak isteyip bir türlü beceremediğim : Ustura kullanmak * En beğendiğim etkinlik: Forumdaki genel dayanışma * En beğendiğim yeni hobiler: Ayağında kundura, Fotoğraf, 3D metal puzzle, Pipo * Diğer: Film tavsiyeleri Keyifli tahrişsiz tıraşlar dilerim. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: 2019'un enleri - onur7 - 05/01/2020 Ben de geleneksel tıraşla geçen iki seneyi bitirmişim neredeyse. Her ne kadar çok tecrübem olmasa ve ürün yelpazemi yılın son son çeyreğinde arttırabilmiş olsam da 2019'un benim için enleri şöyle oldu: En beğendiğim Tıraş aleti: Edwin Jagger ED89 En beğendiğim Jilet: Derby Premium En beğenmediğim jilet: Astra Mavi En beğendiğim porsuk: Yaqi Moka 2 Band En beğendiğim domuz: Semogue 610 En beğenmediğim fırça: Yaqi Aqua Silvertip En beğendiğim sabun: SV Stella Alpina En beğendiğim tıraş kremi: Saponificio Bignoli Agrumi Del Mediterraneo En beğenmediğim tıraş kremi: TOBS Sandalwood En beğendiğim After Shave: Neville Tonic En beğenmediğim After Shave: Pitralon En beğendiğim Balsam : Mühle Aloe Vera En beğenmediğim Balsam: Nivea Balsam En sevdiğim rotasyon: ED89 + SV Stella Alpina + Derby Premium + Yaqi 24mm Yıldızlı Gece 2 Band + Nivea Ferahlatıcı Losyon En içimde ukde kalan ürün: Chiseled Face Summer Storm sabun Cvp: 2019'un enleri - oguzhan5069 - 05/01/2020 Bu başlığı fırsat bilip ben de bir en’leme yapayım :)) En beğendiğim Tıraş aleti: Ikon X3 Slant En beğenmediğim Tıraş Aleti: R96JET MÜHLE ROCCA Jet Black En beğendiğim Jilet: Feather En beğenmediğim jilet: Astra’lar En beğendiğim fırça: Da Vinci Oumo 290 En beğenmediğim fırça: - En beğendiğim sabun: Tabac En beğendiğim tıraş kremi: Gentlemen’s Tonic Shaving Cream En beğenmediğim tıraş kremi: Nivea En beğendiğim Tıraş Sonrası Ürünü: Brüt ve Servet Tütün Kolonyaları Bu yazıda R96JET MÜHLE ROCCA Jet Black’a bir parantez açmak istiyorum. 2019 Ekim ayının sonlarına doğru yurtdışından 115£’a (yaklaşık 900TL) aldım ancak ürünün pek de benlik olmadığına ilk kullanımımda karar verdim. 2. kez son bir şans verdikten sonra kutulayıp kaldırdım; görmek bile istemedim. Her zevk ve her tende hissiyat, tıraş aleti uyumu değişebiliyor. Mühle Rocca’nın bu sınırlı üretim siyah renkli olanını bulabilmek için çok çaba harcamıştım oysa ki. Birçok kişinin favorisi haline gelen bu nadir aletle anlaşamamak bana derin bir hayal kırıklığı yaşattı. Cvp: 2019'un enleri - hlkkzn - 06/01/2020 Bu güzel Başlığı açan @Dragon komşuma teşekkürler kendimce 2019'un enleri : En beğendiğim Tıraş aleti: Mühle r89 En beğendiğim Jilet: Derby Premium En beğenmediğim jilet: Shark, mühle En beğendiğim fırça: Ds cosmetic 2band silvertip En beğenmediğim fırça: Mühle 21 mm pure badger En beğendiğim sabun: Tabac En beğenmediğim sabun : Proraso Sandalwood En çok kullandığım tıraş Takımı: r89-yaqi sagrada-proraso sandalwood-rus jiletler En beğendiğim tıraş kremi: Logona En beğenmediğim tıraş kremi: Mühle Aloe vera (Beklentilerim çok fazlaydı) En beğendiğim AfterShave: şimdilik yok En beğenmediğim AfterShave: Limon Kolonyası En beğendiğim Balm : Rosece Aftershave balm En beğenmediğim Balm: Nivealar En almak isteyip bir türlü ulaşamadığım ürün: CNC paslanmaz çelik bir alet almayı çok istedim. En beğendiğim etkinlik: Efrasyab sabun etkinliği 2019 yılında hayatıma renk katan en güzel değişiklik geltir.com. iyiki varsınız. foruma katkısı olan tüm komşulara sevgiler, saygılar hürmetler. Cvp: 2019'un enleri - mustbe - 06/01/2020 (06/01/2020, Saat: 11:28)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En beğenmediğim sabun : Proraso Sandalwood Komşum proraso bitsin diye mi çok kullanıyorsunuz |