![]() |
Treet Carbon De Blade - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Treet Carbon De Blade (/showthread.php?tid=11975) Sayfalar:
1
2
|
Treet Carbon De Blade - MetsGo - 29/02/2020 Merhabalar Pakistan üretimi bu jiletle tecrübelerim yeni , beni şaşırttı , kullanan başka komşular var mı nedir görüşleri diye bakındım forumda ama herhangi bir yoruma rastlamadım. ![]() Normalde pek jilet seçmem her jilete uyarım onlarda bana ![]() Ama son dönemde elim hep Hindistan Pakistan ve Mısır ürünlerine gidiyor . Treet in durasharp ve platinium ü daha önce kullanmıştım, koleksiyonumda olmadığından durasharp ile beraber bu Carbon ü da aldım impa dan , 10 lu paket 10 tl . 1 haftalık sakala gc.84 ile giriştim ve gayet keskin ve konforlu bir tıraş verdi Aristocrat ve gilette new ile günlük tıraşlarda yine başarılıydı . Daha önce kullandığım treet lerden biraz daha iyi . Keskinlik ortanın biraz üstü ama konfor ve akıcılıkta oldukça başarılı buldum . Tahrişe meyilli ciltlere iyi gelecegini düşünüyorum , denenmesinde bence fayda var hazır impa stoklarında var iken Tüm dostlara selam ve keyifli tıraşlar . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Treet Carbon De Blade - kadir.tbk - 29/02/2020 İnceleme icin tesekkürler komsum , bende sevdim bu jileti . Keskin olupda tahris yasatmayan jilet bulmak zor . Bu anlamda bende sizinle ayni düsüncedeyim . Treet Carbon De Blade - Berberbey - 29/02/2020 Ben de deneme fırsatı buldum. Youtube.com/Berberbey Cvp: Treet Carbon De Blade - mustbe - 29/02/2020 (29/02/2020, Saat: 19:34)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme icin tesekkürler komsum , bende sevdim bu jileti . Keskin olupda tahris yasatmayan jilet bulmak zor . Bu anlamda bende sizinle ayni düsüncedeyim . Komsum gillette seven o clock siyah var. Keskin ve konforlu. Bu treet ı de deneyeceğim ileride inşallah. Mesajım bu şekilde bulunsun. Kıyas yapabilirim ![]() İnceleme için teşekkür ederim komşum Cvp: Treet Carbon De Blade - MetsGo - 06/03/2020 Kadir.tbk , mustbe en teşekkür ederim komşularım . Bence siyah gillette 7 a yakın bir hissiyat yaşayacaksınız komşum . Cvp: Treet Carbon De Blade - MerkurFutur - 13/03/2020 Dün akşam Pakistan üretimi bu jilet ile 4 perde tıraş oldum. Boğaz kısımlarında çok hafif tahriş olmasına rağmen tam bir Performans/fiyat canavarı.... Keskinliği de üst düzeyde. Cvp: Treet Carbon De Blade - Ali Desidero - 20/03/2020 evet güzel jilet bende platinyum serisi epey var. Treet almak istenler için iyi fırsat Cvp: Treet Carbon De Blade - kral arthur - 20/03/2020 Treetin her modeli memnun etti beni.Gayet başarılı tıraşlar verdiler. Cvp: Treet Carbon De Blade - Mtopay - 20/03/2020 Bu jileti kullanip paslanma sorunu ile karşılaşan var mı aramızda? Cvp: Treet Carbon De Blade - kral arthur - 20/03/2020 (20/03/2020, Saat: 13:28)Mtopay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu jileti kullanip paslanma sorunu ile karşılaşan var mı aramızda? Bazı modellerde yaşadım.İki kereden fazla kullanmayın komşum.Üst modellerinde yaşamadım bu sorunu. |