Razorock German 37 Slant - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Razorock German 37 Slant (/showthread.php?tid=12729) |
Razorock German 37 Slant - FearOfATG - 29/06/2020 Merhaba, Ürün ile ilgili birkaç cümle yazmadan önce zamanında slant ile ilgili yazılabilecek sanıyorum ki herşeyi yazmış olan @ahraz hocamın alıntısı ile başlamak istedim. (12/11/2017, Saat: 19:57)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ürünün neden kendi başlığı yok şaşırmış olsam da ben gibi ürünü merak edenlerin faydalanacağı bir kısım olur umarım. Ürün çelik sap ile gelmekte olup karakter olarak en bilindik aletlerden örnek verecek olursam 89 ve 41 arasında bir hissiyata sahip bana göre. Razorock sayfasında yaklaşık 10 farklı sap seçeneği ile sunulmuş ve oldukça farklı sap modeli ile edinmek mümkün. Kesim hissiyatı olarak tatlı tatlı çıtırtılı bir kesimi var. (Ben hiç ses çıkmıyormuş gibi hayal ediyordum ama o kadar da değil dedi alet) 1 haftalık sakalda denedim ürünü ve garip bir şekilde tek perde + rötuş ile beni tatmin etti sonuç. Yazının başında da belirttiğim gibi bu ürünü kullananların yorumları ile merak edenlerin faydalanması için böyle bir başlık açma gereği duydum. Ben aradım bulamadım siz bulun Özetle kendi adıma uygun fiyatı ile denemeye değer bir ürün diyerek, birkaç da görsek ekledikten sonra sözü diğer deneyen arkadaşlara bırakıyorum. Cvp: Razorock German 37 Slant - Nazikas - 29/06/2020 Elinize sağlık, teşekkürler komşum. Cvp: Razorock German 37 Slant - trooper_gs - 29/06/2020 Komşum selam. Bir an için Merkür 37c sandım, o kadar benziyor. Ben geçenlerde Merkür 37c aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Tahrişsiz güzel traş veriyor ama sapı maalesef biraz kaygan. Parker Variant'tan sonra elde kayma sorunu yaşıyorum. Razorock'un sapı nasıl sizin deneyiminize göre? Keyifli traşlar RE: Cvp: Razorock German 37 Slant - FearOfATG - 29/06/2020 (29/06/2020, Saat: 13:21)trooper_gs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum selam. Bir an için Merkür 37c sandım, o kadar benziyor. Ben geçenlerde Merkür 37c aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Tahrişsiz güzel traş veriyor ama sapı maalesef biraz kaygan. Parker Variant'tan sonra elde kayma sorunu yaşıyorum. Razorock'un sapı nasıl sizin deneyiminize göre? Keyifli traşlarÇelik ve bolca tırtıklı bir sap. Açıkçası istesem de kaymaz diye düşünüyorum. Cvp: Razorock German 37 Slant - mustbe - 29/06/2020 Elinize sağlık komşum güzel derleme / inceleme olmuş. Cvp: Razorock German 37 Slant - KRAL - 29/06/2020 (29/06/2020, Saat: 13:21)trooper_gs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum selam. Bir an için Merkür 37c sandım, o kadar benziyor. Ben geçenlerde Merkür 37c aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Tahrişsiz güzel traş veriyor ama sapı maalesef biraz kaygan. Parker Variant'tan sonra elde kayma sorunu yaşıyorum. Razorock'un sapı nasıl sizin deneyiminize göre? Keyifli traşlar aletlerde kayma problemi yaşıyorsanız mutlaka elinize ŞAP sürün %100 kaymaz Cvp: Razorock German 37 Slant - trooper_gs - 29/06/2020 (29/06/2020, Saat: 13:23)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çelik ve bolca tırtıklı bir sap. Açıkçası istesem de kaymaz diye düşünüyorum. (29/06/2020, Saat: 15:41)KRAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aletlerde kayma problemi yaşıyorsanız mutlaka elinize ŞAP sürün %100 kaymaz Komşularım teşekkürler Razorock German 37 Slant - donniebrasco - 29/06/2020 Ben 37c ile bunun kadar keyifli tıraş olamamıştım. Sap tasarımıyla ilgili olabilir, 3 parça olması nedeniyle olabilir bilemiyorum. Çok keyifli ve verimli bir tıraşı var. Cvp: Razorock German 37 Slant - 00serkan4300 - 29/06/2020 Konuyu açmakla iyi etmişsin @FearOfATG caner komşum, gerçekten bunu hak eden bir alet. hatta fırından yeni çıktı bir fotoğraf paylaşayım ben de. Bu alet benim asla satmayacağım rotasyonumda güzel yeri olan bir alet. Hem konfor hem yakın tıraşı birlikte sunuyor. Şuana kadar bu aletle kullanıp memnun kaldığım jiletler; yeşil astra(lazer baskılı), nacet, permasharp. Bu aletle iyi gitmeyen jiletler ise personna platinum ve treet platinum ve gilette platinum oldu. kanımca yine ortalama üstü bir keskinlik istiyor jiletlerde efektif tıraş alabilmek için en azından bende öyle. Sapı olsun tasarımı olsun severim, dosta düşmana tavsiye ederim. Cvp: Razorock German 37 Slant - smltrpn - 30/06/2020 (29/06/2020, Saat: 13:21)trooper_gs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum selam. Bir an için Merkür 37c sandım, o kadar benziyor. Ben geçenlerde Merkür 37c aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Tahrişsiz güzel traş veriyor ama sapı maalesef biraz kaygan. Parker Variant'tan sonra elde kayma sorunu yaşıyorum. Razorock'un sapı nasıl sizin deneyiminize göre? Keyifli traşlar Komşum bildiğim kadarıyla kafası 37C. Kafa kendilerinin değil sap kendilerine ait. Elinizde kayıyorsa biraz şap sürün kaymaz. |