EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- (/showthread.php?tid=12735) |
EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 29/06/2020 Değerli Komşularım, Bal Balsam etkinliğini an itibari ile başlatmış bulunuyoruz. *Etkinliğimiz 150 şişe ile sınırlı olacaktır. * Balsamlar 50ml'lik şişelere doldurulacaktır. *Etkinliğimizde alım sınırı yoktur. Komşularımız diledikleri sayıda talepte bulunmakta serbesttir. * 150 şişe limiti dolduğunda talepleri açıkta kalan komşularımız için ek kontenjan listesi hazırlanacak, ilk hak sahiplerinin ürünleri yapılıp kargolandıktan sonra ek kontenjan listesindeki komşularımız için üretim gerçekleştireceğim. *Balsam için kullanılan şişeler bir önceki etkinlikte olduğu gibi, şeffaf, etiketsiz ve sıkılmaya uygun kozmetik amaçlı plastikten üretilen şişelerden olacaktır. *Kargo diğer etkinliklerimizde olduğu gibi katılımcı komşularımıza ait olacaktır. En uygun şekilde sizlere kargolamaya çalışacağım. *Ankaralı komşularıma yine elden teslimi ben gerçekleştireceğim tabii ki içinizden kargo ile almak isteyen olursa istediği adrese kargosunu yapabilirim. *Bir önceki etkinliklere katılmış olsa dahi etkinliğe katılan komşularımdan teslimat adresi ve iletişim ödeme safhasına geçtiğimizde tekrar rica edeceğim. ( Lütfen ödeme safhasına geçtiğimizde adres bilgilerinizi paylaşınız yoğun mesaj trafiği içinde kaybolabiliyorlar) *Taleplerin toplanması, Balsamların üretilmesi ve şişelenmesinin hemen ardından kargoya verilecektir. *Etkinliğin her adımını bu başlık altında takip edebilirsiniz. Sık aralıklarla güncelleme ve bilgilendirmeler olacaktır. *Değerli komşularım, lütfen talebinizin kaç adet olduğunu şu an okuduğunuz etkinlik başlığı altında yazınız. ETKİNLİK DAHİLİNDE 50 ML BAL BALSAM: 40 TL (Tedarikçilerin uyguladığı inanılmaz zamlardan sonra 5 TL'lik bir artış oldu ne olur bu konuda kusuruma bakmayın ) KATILIMCILAR @DelikanliTiras: 1 ŞİŞE @Elewith : 2 ŞİŞE @ekindgn: 2 ŞİŞE @mertsamet: 1 ŞİŞE @Muhibbi: 2 ŞİŞE @40tansonra: 2 ŞİŞE @kral arthur: 4 ŞİŞE @Sheeplessness: 4 ŞİŞE @İsmetaltan: TALEP BİLDİRECEK @tarkaner: TALEP BİLDİRECEK @GecayS: TALEP BİLDİRECEK @DenizKSK: TALEP BİLDİRECEK.COM @Perseus: 1 ŞİŞE @ahbap: TALEP BİLDİRECEK @Emind: TALEP BİLDİRECEK @Jaguar Paw: 1 ŞİŞE @dearlord: 1 ŞİŞE KALAN ŞİŞE : 132 Güveniniz için teşekkür ederim komşularım. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - dr_green - 29/06/2020 Teşekkürler, güzel bir etkinlik olmuş 1 şişe ile ben de katılmak isterim Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 29/06/2020 KATILIMCILAR @DelikanliTiras: 1 ŞİŞE @Elewith : 2 ŞİŞE @ekindgn: 2 ŞİŞE @mertsamet: 1 ŞİŞE @Muhibbi: 2 ŞİŞE @40tansonra: 2 ŞİŞE @kral arthur: 4 ŞİŞE @Sheeplessness: 4 ŞİŞE @İsmetaltan: TALEP BİLDİRECEK @tarkaner: TALEP BİLDİRECEK @GecayS: TALEP BİLDİRECEK @DenizKSK: TALEP BİLDİRECEK.COM @Perseus: 1 ŞİŞE @ahbap: TALEP BİLDİRECEK @Emind: TALEP BİLDİRECEK @Jaguar Paw: 1 ŞİŞE @dearlord: 1 ŞİŞE @dr_green: 1 ŞİŞE KALAN ŞİŞE : 130 Güveniniz için teşekkür ederim komşularım. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - blaster - 29/06/2020 2 şişe de bana yazabilir misiniz? Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - sertac42 - 29/06/2020 iyi günler komşum, Sertaç Güngör 2 şişe rica ediyor Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - kiwi21 - 29/06/2020 1 şişe de ben rica edeceğim. Teşekkürler. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 29/06/2020 KATILIMCILAR @DelikanliTiras: 1 ŞİŞE @Elewith : 2 ŞİŞE @ekindgn: 2 ŞİŞE @mertsamet: 1 ŞİŞE @Muhibbi: 2 ŞİŞE @40tansonra: 2 ŞİŞE @kral arthur: 4 ŞİŞE @Sheeplessness: 4 ŞİŞE @İsmetaltan: TALEP BİLDİRECEK @tarkaner: TALEP BİLDİRECEK @GecayS: TALEP BİLDİRECEK @DenizKSK: TALEP BİLDİRECEK.COM @Perseus: 1 ŞİŞE @ahbap: TALEP BİLDİRECEK @Emind: TALEP BİLDİRECEK @Jaguar Paw: 1 ŞİŞE @dearlord: 1 ŞİŞE @dr_green: 1 ŞİŞE @blaster 2 ŞİŞE @sertac42 2 ŞİŞE @kiwi21 1 ŞİŞE KALAN ŞİŞE : 125 Güveniniz için teşekkür ederim komşularım. EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ahbap - 29/06/2020 1 şişe rica ederim komşum. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - GecayS - 30/06/2020 Gecays olarak 1 şişe rica edeceğim Komşum emeğinize sağlık @Efrasyab EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - tarkaner - 30/06/2020 2 şişe rica ediyorum. Kolay gelsin komşum. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |