![]() |
Yeni uyarı sistemi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Duyuruları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=26) +--- Konu Başlığı: Yeni uyarı sistemi (/showthread.php?tid=1357) Sayfalar:
1
2
|
Yeni uyarı sistemi - BigHillMe - 23/07/2012 Profillerinizde göreceğiniz Uyarılma Oranı: 0% yazan alan sitemize yeni eklenen uyarı sisiteminin kontrol alanıdır. Site üzerinde yaptıgınız kural ihlallerinde yöneticilerimiz tarafından 1-25 arasında bir uyarı puanı alabilirsiniz. Uyarı puanlarınız %100 olursa uzaklaştırma cezası alabilirsiniz. Bu önlem son zamanlarda site işleyişine zarar vermeye çalışan girişimlerin artması sebebi ile mecburen alınmıştır. hiçbirimizin %100 ü görmemesi dileklerimle. Yeni uyarı sistemi - papazerigi - 23/07/2012 Mc aklıma iki soru geliyor. * bu ceza puanları zamanla sıfırlanacak mı? O kadar dikkat etmeme rağmen ben bile ceza puanı alırım gibi geliyor. ee bunlar da birikir eninde sonunda 100 eder. Ne bileyim yani son 1 sene içinde ceza puanıgibi bir şey mi? hani trafikte var ya onun gibi... * İkincisi de alınan ceza puanı ile ilgili. diyelim ki ben bir ceza puanı aldım. Ama sonra durumumu izah ettim ve hatam yokmuş (öyle bir durum oldu mesela) veya o kadar yüksek puanı hakedecek kadar bir hatam yok... acaba puanın geri alınması veya indirim gibi bir şey sözkonusu mu? Saygılarımla Yeni uyarı sistemi - BigHillMe - 23/07/2012 Uyarı puanları geçiçi yada kalıcı olarak verilebiliyor. Bu uyarıyı veren yöneticinin insiyatifine ve uyarı almanıza sebep olan eyleme bağlı. 1 haftalık 10 uyarı puanı aldığınızı varsyalım 1 hafta sonra uyarı puanınız yine 0 gözükecektir kalıcı uyarı puanlarınız ise toplanıp 100 oldugunda uzaklaştırma alacaksınız site düzenini bozmaya yönelik art niyetli kişiler dışında endişe edilecek bir uygulama değil. ACES HIGHT düzenlemeleride diyebiliriz kısaca ![]() Yeni uyarı sistemi - Lord Sparhawk - 23/07/2012 uyarı puanı verecek olan yöneticilerin de profillerinde uyarı puanına sahip olmaları bambaşka olmuş. ![]() Yeni uyarı sistemi - BigHillMe - 23/07/2012 (23/07/2012, Saat: 17:53)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uyarı puanı verecek olan yöneticilerin de profillerinde uyarı puanına sahip olmaları bambaşka olmuş. düzeltildi ![]() Yeni uyarı sistemi - mancho - 23/07/2012 Hakimler suç işlemez mi? ![]() (23/07/2012, Saat: 18:48)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23/07/2012, Saat: 17:53)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uyarı puanı verecek olan yöneticilerin de profillerinde uyarı puanına sahip olmaları bambaşka olmuş. Yeni uyarı sistemi - ihtilaf - 23/07/2012 mancho üstada katılıyorum sorusunu güzel sordu güzelde cevap alalım ![]() (23/07/2012, Saat: 18:51)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hakimler suç işlemez mi? Yeni uyarı sistemi - BigHillMe - 23/07/2012 en azından kendilerine ceza vermeyecekleri çok açık ![]() Yeni uyarı sistemi - ihtilaf - 23/07/2012 yaşayıp göreceğiz ![]() (23/07/2012, Saat: 19:04)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en azından kendilerine ceza vermeyecekleri çok açık Yeni uyarı sistemi - ahmet67 - 24/07/2012 Şu an için gayet yerinde bir sistem.Ancak ilerleyen zaman içinde forum üye sayısı ve buna bağlı mod sayısı artınca sistemin suistimal edileceği kanısındayım. Kişisel kanaatim;müsait bir zamanda şu tutumun cezası şu kadar,bu bu kadar diye eklenmeniz yerininde bir karar olur.Böylece ilerki zamanlarda oluşabilecek olan suistimallerin,yolun başında iken önüne geçmiş olursunuz. |