Permasharp Kullanım Ömrü - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Jilet Kullanım Ömrü İncelemeleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- Konu Başlığı: Permasharp Kullanım Ömrü (/showthread.php?tid=13797) Sayfalar:
1
2
|
Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 1.TIRAŞ Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Gayet iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Gayet yakın sayılabilir. 8/10 Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 2.TIRAŞ Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Gayet iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Gayet yakın. 8/10 2.Tıraş ilk tıraştan biraz daha akıcı ve konforluydu. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 3.TIRAŞ Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Gayet iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Gayet yakın. 8/10 3.Tıraş 2. tıraştan biraz daha akıcı ve konforluydu. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 4.TIRAŞ Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Gayet iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Gayet yakın. 8/10 4.Tıraş 3. tıraş ile nerede ise aynı konforu verdi. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 5.TIRAŞ Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Biraz köreldi ama hala çok iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Yakın. 7/10 5.Tıraş 4. tıraştan biraz daha az keskin ve bir miktar daha konforlu oldu. Kullandıkça konforu arttı. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 05/05/2021 6.TIRAŞ SON. Ekipman: Derby sabun Ucuz bir sentetik fırça Yuma traş aleti Perma-Sharp Bıçak Keskinlik: Gayet iyi. Çekme: Yok Konfor ve akıcılık: Oldukça akıcı ve konforlu. Takılma: Yok Tahriş: Tahriş yaşamadım. Kaymak gibi bir tıraş oldu. Kanama: Yok Tıraş Yakınlığı: Yakın. 6/10 6. tıraşta ufak bir körelme hissettim ama hala iyi. Bu arada yazmayı unutmuşum, 6 tıraşı da aynı kesici taraf ile oldum. 6 da öbür kesici tarafı gider etti 12 tıraş. 12 tıraşa rağmen üzmeyecek bir tıraş veriyor. Derby Ustaya göre fersah fersah konforlu ve uzun ömürlü. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Erdi - 05/05/2021 Emeğinize sağlık komşum. Perma Sharp çok güzel jilet, ben de aynı jiletle birden çok tıraş oluyorum. Kalitesi iyi yanı Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - TA1OZH - 05/05/2021 ben usturada kulladıgım için tek sefer kullanıyorum ve atıyorum... sonucta kırıp tekını kullanıyoruz... bir pakette 100 adet var kırdıkmı 200 adet yapar haftada 1 tras oluyoruz desek...... gerisini siz düşünün .... bir jiletle birden fazla olmaya gerek yok bence....... Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Lord Sparhawk - 05/05/2021 (05/05/2021, Saat: 23:16)TA1OZH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben usturada kulladıgım için tek sefer kullanıyorum ve atıyorum... sonucta kırıp tekını kullanıyoruz... bir pakette 100 adet var kırdıkmı 200 adet yapar haftada 1 tras oluyoruz desek...... gerisini siz düşünün .... bir jiletle birden fazla olmaya gerek yok bence....... Çoğu jilet en iyi performanslarını 2. ve 3. tıraşlarda veriyor. Cvp: Permasharp Kullanım Ömrü - Ömer t. Katı - 06/05/2021 (05/05/2021, Saat: 23:16)TA1OZH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben usturada kulladıgım için tek sefer kullanıyorum ve atıyorum... sonucta kırıp tekını kullanıyoruz... bir pakette 100 adet var kırdıkmı 200 adet yapar haftada 1 tras oluyoruz desek...... gerisini siz düşünün .... bir jiletle birden fazla olmaya gerek yok bence....... İnsan paslanmadigi sürece böyle kaliteli bir jileti atmaya kıyamıyor. |