![]() |
Başkan nerede? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Başkan nerede? (/showthread.php?tid=1535) |
Başkan nerede? - papazerigi - 04/09/2012 Arkadaşlar McOrco nerelerde haberiniz var mı? hiç uğramıyor sormuyor. Ev taşırken kolilerin arasında kayıp mı oldu ne oldu? Buradan başkanımıza bir mesaj yollamak istiyorum: başkan seni özledik nerelerdesin? Mesajımızı görüyorsan bir cevap ver merak etmeyelim. Saygılarımla Başkan nerede? - mancho - 04/09/2012 Forum ayaklandı hayvansal yağlı sabun,domuz kıllı fırça istemeyuz diye, sevgili McOrco. ![]() Yakında isyan yayılacak, demedi deme. ![]() Başkan nerede? - papazerigi - 04/09/2012 Mancho ağabeyimizi de halen DEci yapamadı forum. kendisi hala kartuş çalışıyor ![]() hocam 89 duruyor mu? ![]() ![]() (04/09/2012, Saat: 22:08)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum ayaklandı hayvansal yağlı sabun,domuz kıllı fırça istemeyuz diye, sevgili McOrco. Başkan nerede? - ihtilaf - 04/09/2012 Ev tadilat işleri yapıyor ve araba almak için araştırma yapıyor zannediyorum Kolay gelsin başkan ![]() Başkan nerede? - BigHillMe - 04/09/2012 Merhaba arkadaşlar Hatırlanmak ne güzel şey sağolun varolun iyi gibiyim Asırlardır satmaya çalıştığımız ama satamadığımız lanetlı evımız sonunda satıldı ![]() beklemediğimiz bi anda satıldı hazırlıksız yakalandık yeni ev alma surecinde nelerle karsılastık nette muhtesem gozuken evlerın harabe cıkması yanından metrobus gececek dedıkodusu oldugu ıcın fiyatı bi ayda ikiye katlanan sehir dışı evler alım asamasına kadar gelıp once parayı ısterım oyle tapuya gıderız yoksa satmam dıyen uyanık dolandırıcılar tam alım asamasında fıyat arttırmaya calısanlar derken sonunda konumu muhtesem gokdelende olmasına rahmen katı muhtesem (elektrık kesıntılerınde cok onemlı ![]() ama ıcı resmen harabe olan bır ev alabıldık aılemızle bu evden bızden once aylarca kırasını odemeyen ve zorla cıkarılan bır aıle cıkmıs ınanın degıl yerler duvarlar kapılar tavanlarladaki lambirileri bile parcalanmıs olarak aldık suan calık kapı montajı ıle ıstıgalız sırada komple su tesısatı yenılenmesı komple fayans parke yenılenmesı mutfak dolapları yapımı banyo dolapları yapımı bunların montajları ıc kapıların amerıkan kapı olarak yenılenmesı elektrık tesısatının ve anahtarlarının elden gecmesı bozuk goruntulu dıafonun yenılenmesı apartman ve sıte gırıs elektronık kartlarının (ne bulunmaz seymıs) yaptırılması gıbı bınlerce teferruat var basımda bıldıgınız kaba ınsaatdan almıs gıbı olacagız buyuzden sadece gecelerı bıraz ılgılenebılıyorum sıteyle bır sure daha boyle olacagı ıcın uzgunum hergunumun yarısının metrobus denen ıskence aletının ıcınde gecmesı dısında hıcbır sıkıntım yok sagolun varolun ![]() Başkan nerede? - mancho - 04/09/2012 (04/09/2012, Saat: 22:09)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mancho ağabeyimizi de halen DEci yapamadı forum. kendisi hala kartuş çalışıyor 89 duruyor sevgili Papazeriği. Arada bir çıkarıp bakıyorum (çok güzel), bazen de bir deneme sürüşü daha yapayım deyip, tıraş oluyorum. Sonra tekrar kutusuna ![]() Başkan nerede? - mancho - 04/09/2012 Kolay gelsin sevgili McOrco, Tadilat iğrenç bir iştir. ![]() Başkan nerede? - emiriko - 04/09/2012 (04/09/2012, Saat: 22:25)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kolay gelsin sevgili McOrco, Ben tadilatı severim elimden geldiği için daha da çok severim tabi ufak işler yok sigorta değişecek yok vana değişecek musluk vs büyük işlerde zaten gözüm de yemiyor ![]() ![]() Başkan nerede? - ihtilaf - 04/09/2012 (04/09/2012, Saat: 22:08)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum ayaklandı hayvansal yağlı sabun,domuz kıllı fırça istemeyuz diye, sevgili McOrco. Forumun bir kısmı tallowa karsı bilinclendi Mancho ayet ve hadisle bizi aydinlatti Geltir din işleri yüksek kurulu baskanı oldu ![]() Başkan nerede? - BigHillMe - 04/09/2012 kişisel tercihler tüm berberlerin gayet memnun oldugu domuz fırçayı bende çok seviyorum dini konulardada birşeyler konuşmak için bir tıraş forumu çok yanlış alan birçok dini forum yada direk diyanete danısmak bu konularda hassasiyetleri olan arkadaşlarımız için en hayırlısı olacaktır. |