2. el araç alımı işlem sırası? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: 2. el araç alımı işlem sırası? (/showthread.php?tid=1700) Sayfalar:
1
2
|
2. el araç alımı işlem sırası? - BigHillMe - 24/10/2012 Arkadaşlar ilk aracım olarak bir 92 lada samara alıyorum satıcı ile anlaşıp aracı serviste checkup a soktuktan sonra işlem sırası tam olarak nedir plaka değişmeyecek 2014 e kadar muaynesi var lpg yok taktırmayıda düşünmüyorum şimdilik temiz kağıdı nereden alınacak vergi dairesindenmi benmi satıcımı yapacak bu işlemi noter sigorta trafik vs. bunlara hangi sıra ile gitmeliyim daha önce ikinci el araç almış konuyu bilen arkadaşlarımız aydınlatabilirler ise müteşekkir olurum. 2. el araç alımı işlem sırası? - anarche - 24/10/2012 - para konusunu es geçiyorum onu bir şekilde halledin. - notere birlikte gidin eğer borcu yoksa orda işlemlerinizi halledin. borcu/cezası varsa satıcı halletsin sen karışma. - ruhsatı şubeden alacaksın ya da 1 hafta sonra o sana gelir. - trafik sigortası zornludur herhangi bir sigortadan yaptırabilirsin ama şunu unutma bütün sigorta şirketleri farklı fiyat veriyor diye adı sanı bilinmeyen şirketle anlaşma. hayırlı olsun, kaloriferi iyi bir araç aldın. 2. el araç alımı işlem sırası? - BigHillMe - 24/10/2012 evet tek donanımı kalorufer olsada yedek parcası ucuz curugu carıgıda cok az tetanoz asımda var daha ne olsun 2. el araç alımı işlem sırası? - hergele - 24/10/2012 Notere beraber gidin borç harç varsa orada gözükür, yoksa satışı halledip trafiğe gider ruhsatı ve plakayı halledersin. Abimde 94 modeli vardı, Heryerinden ses gelir ama heryerden Sinyal kolları her an elinde kalır hissi verir ama kalmaz Geri vitese bazen geçmez-zor geçer-geri atar Bunun yanında, kaloriferi iyidir Motorun çekişi çok güzeldir yol tutuşu güzeldir Az yakar Sonuç; Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin adminim 2. el araç alımı işlem sırası? - Fallschirmjäger - 24/10/2012 Sovyet malı arabalarla ilgili araştırmalar yaptıgım şu zamanlarda sizinde bu arabayı almanız beni ayrıca sevindirdi. Lada Samara'nın bir iklimlendirmeci olarak ısıtma sistemini ezbere biliyorum ancak yol sürüş keyfi vs açısından nasıldır umarım bu konuya bu konular hakkında bişeler yazarsınız. Hayırlı olsun 2. el araç alımı işlem sırası? - pars - 24/10/2012 Yılbaşından sonra yeni vergi sistemine geçileceği, eski model araçların vergilerinin yükseleceği yönünde birsürü bilgi var ortalıkta. Adminim o rus bu yeni vergiyle üzmesin? Gerçi sen yaş tahtaya basmazsın. Vardır bir bildiğin. 2. el araç alımı işlem sırası? - BigHillMe - 24/10/2012 hurdaya sayıldıgından cokta pahalıya almıs degılım kılosuyla hurdaya satsam yıne zarar ettırmez araba parasına degil iki iphone parasına alındı 2. el araç alımı işlem sırası? - BigHillMe - 24/10/2012 zaten mercedes ve samara arasında bır secımım yoktu gozumdekıler hayalım kara sanzuman ve sıkıntıları yuzunden sulu bıs olsada onu bastan eledık suzukı eskı alto ve marutı 2000 yılı cıvarı 800 cc motorlu mınık seyler suzukı swıft (alta marutı agır bastı) sahın (ımajı ve yakıtı vazgecırdı) ve samaraydı varolsun yoldaslar dedım ruslar kazandı herseyım gıbı arabamda dandık oldu ama olsun bunada sukur Allah hepınıze daha guzellerını nasıb etsın arkadaslar gercı bundan kotusude bulunmaz ama bayram sonrası uzerıme alacagım bakalım onda ne terslıkler ıle karsılasacagız 2. el araç alımı işlem sırası? - anesthesia - 25/10/2012 Allah kazasız belasız sürüşlerde kullanmak nasip etsin. Hayırlı olsun. 2. el araç alımı işlem sırası? - pars - 25/10/2012 90 ve daha düşük modeller için hurdaya ayrılma durumu olacak sanırım. Tekrardan hayirli olsun. |