![]() |
doktora gitmelimiyim !!!! - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: doktora gitmelimiyim !!!! (/showthread.php?tid=2751) Sayfalar:
1
2
|
doktora gitmelimiyim !!!! - error... - 28/06/2013 herkese merhaba biraz eğlencelik olsun diye dün gördüğüm rüyanın bir bölümünü burda paylaşmak istiyorum savaş çıkmış ve bir başka ülkeye gitmişiz ortalık yatışınca ben karşıtarafın traş takımlarını yağmalıyorum usturalar jiletler ve en iyisinden traş sabunları cennette gibiyim sizce bi doktora görünmelimiyim ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - theunnamed - 28/06/2013 Süper hocam, ganimet paylaşımı konusunda sıkıntı yaşamazsınız, altınlar ve değerli eşyalar diğer arkadaşlara. Sabun, fırça jilet ustura için talip olan tek siz olmuş olursunuz ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - error... - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 10:53)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zamanında sahip olmak istediğim zor bulunan aletleri fırçaları bir sürü takım taklavatı rüyamda buldum sanıp sevinç içerisinde uyanıp pikeyi üzerime çektiğim çok oldu.. ![]() ![]() ![]() ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - Delidumrul - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 10:38)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhaba biraz eğlencelik olsun diye dün gördüğüm rüyanın bir bölümünü burda paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - error... - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 11:05)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/06/2013, Saat: 10:38)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhaba biraz eğlencelik olsun diye dün gördüğüm rüyanın bir bölümünü burda paylaşmak istiyorum hocam komik ve bir okadarda düşündürücü pek hayra alamet gelmedi bana yatağın baş ucunda cella nın kg lık kutusu var ondan mı oldu acaba bilinç altına yer etmiş olabilir doktora gitmelimiyim !!!! - Delidumrul - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 11:10)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/06/2013, Saat: 11:05)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/06/2013, Saat: 10:38)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhaba biraz eğlencelik olsun diye dün gördüğüm rüyanın bir bölümünü burda paylaşmak istiyorum Kokusu burnunuza geliyorsa ondandır belkide ![]() ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - m.yurtsuz - 28/06/2013 Geleneksel tıraş malzemeleri sizde bayağı önemli bir yere sahip olmuş öyle ki bunları elde etmek için büyük gayretler gösterip fedakarlıklar yapabilirsiniz. Veya yurtdışından sipariş vereceksiniz ama bu kararı vermek sizin için büyük bir mücadeleye mal olacak veya çok arzuladığınız bazı şeyler var ve bunları elde etmek için büyük mücadele vereceksiniz veya forumda bu aralar benim gibi çok taklıyorsun ve bu da geceleri rüyalarınıza değişik şekillerde giriyor dün gece benim uykudan uyanıp jiletleri nereye koyduydum diye sormam gibi ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - error... - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 11:42)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraş malzemeleri sizde bayağı önemli bir yere sahip olmuş öyle ki bunları elde etmek için büyük gayretler gösterip fedakarlıklar yapabilirsiniz. Veya yurtdışından sipariş vereceksiniz ama bu kararı vermek sizin için büyük bir mücadeleye mal olacak veya çok arzuladığınız bazı şeyler var ve bunları elde etmek için büyük mücadele vereceksiniz veya forumda bu aralar benim gibi çok taklıyorsun ve bu da geceleri rüyalarınıza değişik şekillerde giriyor dün gece benim uykudan uyanıp jiletleri nereye koyduydum diye sormam gibi sizinki de iyiymiş baya doktora gitmelimiyim !!!! - zaprican - 28/06/2013 Merhaba, Rüyanızın yorumu gayet açık.Elinizde bulunan malzemeleri eşe,dosta dağıtın diyor,bu ne bencilliktir diyor ![]() ![]() doktora gitmelimiyim !!!! - error... - 28/06/2013 (28/06/2013, Saat: 15:08)zaprican Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, sadece 10 yıllık stoğum var bence fazla değil forumda 20 yı zorlayan çıkar bence ![]() |