Fa Aftershave - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sonrası (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Konu Başlığı: Fa Aftershave (/showthread.php?tid=3639) Sayfalar:
1
2
|
Fa Aftershave - Felix - 22/11/2013 Arkadaşlar Fa nın bu kolanyasını hatırlayan varmı. Ben bekarken kullanıyordum kokusu çok güzeldi sabah sıkardım gün boyu kokusu üzerimden gitmezdi ama sonradan ne olduysa üretimi durdu sanırım. onun yerine başka modellerini çıkardılar ama yenilerin kokusunu hiç beğenmedim. resmini bile zar zor buldum kutusu şisesi aynen bu şekildeydi Fa Aftershave - BigHillMe - 22/11/2013 2008 ve oncesı o ambalajlardaydılar sonrasında bu ambalajlara gectıler her cesıdınden bolbol kullandım oldukce memnun kaldıgım urunler acıkcası ambalaj degısımı dısında fark gormedım mıgros bır alana bır bedava babalar gunu kampanyası yaptıgında stok yapmanızı onerırım adedı 5 tl cıvarına bıle gelmıyor ozaman alırsanız Fa Aftershave - Felix - 22/11/2013 Benim resmini kpyduğum modeli sandalwood kokulu olanıydı şimdiki modellerinde varmı varsa ismini yazarsanız sevinirim çünkü markatte yeni modellerinin hepsini kokladım aradığım kokuyu bulamadım Fa Aftershave - tipsol - 22/11/2013 (22/11/2013, Saat: 20:27)Felix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim resmini kpyduğum modeli sandalwood kokulu olanıydı şimdiki modellerinde varmı varsa ismini yazarsanız sevinirim çünkü markatte yeni modellerinin hepsini kokladım aradığım kokuyu bulamadım Oo sandalwood varsa bende isterim Sent from my iPad using Tapatalk Fa Aftershave - Felix - 22/11/2013 Abi yoktu oyle bir koku fabrikadaki kızlar parfümünün markası nedir çok güzel kokuyor derlerdi markası ne diye sorarlardı bende dalga geçerdim yurtdışından geliyor derdim inanırlardı Ah bi bulsam şöyle 15-20 şişe stoklarım. yanlış hatırlamıyorsam firmaya mail attım bu aftershave için ama onlarda üretimin durdurulduğunu söylemişlerdi galiba Cvp: Fa Aftershave - porsuk - 28/12/2014 Sandal ağacı bende var, az kaldı dibinde. Bugünkü tıraşımda kullandım Cvp: Fa Aftershave - recklesstr - 17/01/2015 Dün satın aldığım mavi Fa Sport After Shave ilk başta kapaktan kokladığım koku oldukça hoşuma gitti ancak bugün ilk kez tıraştan sonra uygulayınca kokunun aynı pino silvestre Hydro'da olduğu gibi cilde uygulayınca değiştiğini ve pino s. hydro ile tıpatıp kokuya sahip olduğunu fark ettim. Yani ister 13.5 liraya Pino Silvestre alın ister 12.5 liraya Fa after shave alın aynı koku. Fa'nın artı yönü koku Pino'daki kadar baskın bir koku değil biraz daha hafifi. Yatıştırıcılık olarak da Fa bir adım önde gibi, Pinoda yatıştırıcılık hiç yok gibi. Cvp: Fa Aftershave - ozgun41 - 18/01/2015 harika bir kokuydu,kullandim bunu. bir bu kokuyu birde old spice kokusunu unutamiyorum birde axe tempest. Cvp: Fa Aftershave - ozgun41 - 18/01/2015 fa kokulari guzwldir kalicidir Cvp: Fa Aftershave - recklesstr - 18/07/2016 Seriyi yenilemişler |