Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu (/showthread.php?tid=383) |
Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - BigHillMe - 17/02/2012 Ambalaj: Ürün 300gr lık resimdeki şık ve kapaklı kutuda 3,50 TL civarında satılıyor Kutunun genişliği 9 cm cıvarı yanı sıklıkla kullanılan plastik taslar kadar geniş Rahatlıkla başka bir kaba ihtiyac duymadan orjinal ambalajı ile kullanılabilir En şaşırtıcı yanı ürünün içindekiler kısmını incelediğimde karşıma çıktı ÜRÜN ALLANTOIN İÇERİYOR! Bu madde elleza vs. pahalı cilt yenileme kremlerinde kullanılan bir madde salyangoz toplayanların ellerindeki yaraların hemen iyileşmesi ile tesadüfen keşfedilmiş bir madde. Kesik çatlak sivilce birçok cilt problemini hızla geciren bir madde. Bunu sabunda görmek çok sevindirici. Açıkcası alıştığımız klasik sabun kokusunda olacak diye korkmuştum fakat ürün çok hoş bir turunçgil kokusuna sahip Katı halde arkodan bile daha yumusak ısıtmadan istediginiz kaba alabılırsınız Yoğun kıvanlı kremli bir sabun çok bol köpük yapmıyor az fakat yoğun kıvamda hatta krem kıvamına yakın bir köpüğü var mini karşılaştırma arko kadar yogun köpüğü yok fakat arkodan çok daha yogun nemlendiricili ve kıvamlı katı halde cok daha yumusak celladan daha az köpüklü ama kıvam ve nemlendirici acısından eksigi yok umalımda ilerde bademliside cıksın celladanda yumusak katı halde wilkinson (stick) sabundanda kopuk miktarı aşağı yukarı aynı kıvam daha yogun nemlendiricilik daha üstün wikinsondanda daha yumusak katı halde tıraş sırasında akmıyor kurumuyor nemlendiricilik üst düzeyde favori sabunum olmaya aday bu sabunu sizlere tanıtmamak olmazdı peki ya hiçmi kötü yanı yok? Ambalajında tıraş yerine traş yazması gibi bir yanlışlık ve köpüğünün az olması dışında bir eksiğini görmedim denemenizi öneririm bulmakta zorlanırsanız kozmetikçilerden füme tıraş sabunu diye istediğinizde getireceklerini sanıyorum Ayrıca firmada tedarik etmenizde yardımcı olma kararı aldı 6 kutu minimum sipariş Füme Kozmetik - Mar Koz San Barbaros Mahallesi. Sütçüoğlu Caddesi. No:65/A Yenisahra / Ataşehir / İSTANBUL Telefon: 0216 317 52 96 Faks: 0216 324 31 93 Email: fume@fumekozmetik.com İletişim bilgilerinden firmaya ulaşabilirsiniz. Füme Traş sabunu300gr Plastik kutulu - eggman - 17/02/2012 Hayırlı olsun hocam.Yorumlar kulağa hoş geliyor.Ancak kısaca diğer kullandığınız sabunlarlada karşılaştırırsanız daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - linguist - 17/02/2012 umarim bulurum. nevsehirde aradiklarimi degil aramadiklarimi buluyorum cunku Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - BigHillMe - 17/02/2012 arkocuyduk ezelden diger sabunlarla karsılaştırma işi uyelerımız alıp alıp kullandıkca artacaktır fakat ben gibi arkocular kıvamına sasıracak az fakat cok yogun kıvamlı ve bol kremlı ben memnun kaldım temın etmekte sorun yasamassam sureklı kullandıgım sabunum olabılır sabun hakkında bıldıgım uretım surecı bır yarısma ıle olmus en ıyı sabunu yapan kımyager odullendırılmıs bırcok sabun ıcınden secılen en ıyı sabun Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - papazerigi - 17/02/2012 o zaman deniyoruz teşekkürler McOrco Saygılarımla Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - BigHillMe - 17/02/2012 yerli urunlerın artması dıleklerımle 3.5 lıraya yabancılar selam vermez Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - esevetnov - 17/02/2012 benim açtığım başlıktada dediğim gibi ürün samsunda mevcut. henüz almadım ama bu ay içerisinde alıcam. inceleme için teşekkürler. Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - BigHillMe - 17/02/2012 (17/02/2012, Saat: 01:20)esevetnov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benim açtığım başlıktada dediğim gibi ürün samsunda mevcut. henüz almadım ama bu ay içerisinde alıcam. inceleme için teşekkürler.fırmanın tıas sonrası balm urunlerıde mevcutsa onlarda denenebılır nivea balm den cok daha kıvamlı başka balm kullanmadığım için ancak onunla karşılastırabilirim kokuları gayet hos 250 mllık ambalajlardalar gün boyu etkisini koruyor likit vazelin içerikliler Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - pars - 17/02/2012 Allantoin : Allantoin, C4 H6 N4 O3 kimyasal formulasyonlu bileşiktir ve ureidohydantoin-5 ya da glyoxyldiureide olarakta tanımlanmaktadır.Kozmetik amaçlı allantoin Karakafes bitkisinden elde edilir.Cilt bakım ürünlerinde kullanılması , nemlendirici ,hücre yenileyici,tahriş giderici ve yaşlanma karşıtı etkisinden dolayıdır. Sadece cilt kremlerinde değil,traş ürünlerinde,diş macunlarında,güneş koruyucularda,saç boyalarında,şampuanlarda ya da renkli kozmetik ürünlerinde de allantoin yoğun olarak kullanılmaktadır. TOBS Jermyn Street Collection Ingredient list: Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Palm Kernel Fatty Acid, Sodium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Allantoin, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, CI 77891 (Titanium Dioxide). *alıntıdır. İlk fırsatta alacağım. Füme Traş sabunu 300gr Plastik kutulu - BigHillMe - 17/02/2012 harikalar yaratan bi madde bayada pahalı kremlerde oluyordu keske sadece tıras sabununda degılde tıras sonrası balmde allantoin icerse tıras sonrası urunlerıne onarıcı olarak lıkıt vazelın secmısler |