eskiuye3315 Shaving Soap - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: eskiuye3315 Shaving Soap (/showthread.php?tid=4353) |
eskiuye3315 Shaving Soap - error... - 25/04/2014 herkese merhaba şimdi sizlere eskiuye3315 Üstadın büyük emek harcıyarak elyapımı olarak ürettiği traş sabunu tanıtmak istiyorum. üstad üç farklı koku ya sahip sabun üretmiş bunlar Pure Lavender Cedarwood & Rosemary Patchuli & Lemongrass İÇERİK BİLGİSİ NaOH KOH Su Stearic Asit Kokum Butter Shea Butter Coconut Butter lanolin Tallow Castor oil Vitamin E Kaolin clay Essential oil ben üç farklı modelide deneyip testi Cedarwood & Rosemary olan ile yapmayı tercih ettim sabun celladan birazdaha kıvamlı ama kesinlikle yumuşak bir sabun ve fırçaya çok kolay yüklene biliyor 30 sn yükleme yaparak rahatça sabunu fırçaya alabildim köpürtmeyi tasta yaklaşık 2 dakika kadar çevirmeyle istediğim kıvama getirdim sabun oldukça hacimli köpük yapıyor ben karakteristiğini tabac ın kine çok benzettim köpüğün yapısı oldukça homejen hale gelebildi koruyuculuk üst düzeyde cildinizde kayganlık hissi oldukça yeterli kesinlikle tahrişsiz ve ve yüzde gerilme olmadan traşımı tamamladım üç perde yavaş bir traş olmasına karşın sabun ne kapta nede yüzümde kurumadı denediğim sabunlar arsında kesinlikle ilk üçte yerini alır (üstdüzey sabunları denedim ) kokuya gelince 3 sabun içerisinde en baskın kokuya sahip olanı Patchuli & Lemongrass dır diğer ikisi bu sabuna göre biraz daha hafif kokuyor ancak onlardada koku kalıcı ve hissedilir seviyede koku köpüktede kaybolmadı özellikle balsam ve ya after shave kullanmadım ve kokunun traştan sonra bile hissedildiğini tecrübe ettim ilk kullnımdan itibaren üst düzey kalitede bir ürün olduğu anlaşılıyor eskiuye3315 üstadı burdan evde böyle bir sabun yapabildiği için tebrik ediyorum ve denemem için benide layık gördüğü için ayrıca teşekkür ederim herkese iyi forumlar... Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - Eucris - 25/04/2014 (25/04/2014, Saat: 10:50)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun krem ve koku inceleyip değerlendirmek benim için zor iş.Konuyu açtığınız için çok teşekkürler.Lavantalı olanı merak ettim bende:-)) Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - OnLyTNT - 25/04/2014 Martin amcanın sabunlarını kullanma şerefine nail olamadık, belki eskiuye3315 amcanın sabunları kısmet olur Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - error... - 25/04/2014 (25/04/2014, Saat: 11:37)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @error...; İnceleme için teşekkürler.Elinize sağlık. ben teşekkür ederim hocam sagılar RE: eskiuye3315 Shaving Soap - FloydianDM - 25/04/2014 Köpük harika görünüyor. Ellerinize sağlık üstat. Error komşum inceleme için teşekkürler. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - crionics - 25/04/2014 Elinize sağlık Üstad. İnceleme için elinize sağlık sn.Error. RE: eskiuye3315 Shaving Soap - mirrorihsan - 25/04/2014 Inceleme icin tesekkurler.Bu gumruk olayida cikmisken acaba bu sabunlari nasil temin edebiliriz GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - salih - 25/04/2014 error ve eskiuye3315 üstadlar emeğinize sağlık... Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - error... - 25/04/2014 (25/04/2014, Saat: 12:46)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Köpük harika görünüyor. Ellerinize sağlık üstat. Error komşum inceleme için teşekkürler. rica ederim Cvp: eskiuye3315 Shaving Soap - error... - 25/04/2014 (25/04/2014, Saat: 12:56)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık Üstad. rica ederim |