İmplant yaptıran var mı? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: İmplant yaptıran var mı? (/showthread.php?tid=4806) Sayfalar:
1
2
|
İmplant yaptıran var mı? - geldigitti - 16/08/2014 Değerli arkadaşlar, çok sayıda diş kaybım var ve inatla tedavi etmeye çalıştığımız iki dişimin daha beni terk edeceğini öğrenmiş bulunmaktayım. Diş konusunda düpedüz tırsık hatta bildiğin korkak olan bendeniz, implant konusunda deneyimlerinize, bilginize, yönlendirebikeceğiniz dökünantasyona ve en önemlisi cesarete ihtiyaç duymaktayım. Cvp: İmplant yaptıran var mı? - hergele - 17/08/2014 emre-sti arkadaşımız dis hekimi yanılmıyorsam. Ona danismanizi öneririm... RE: İmplant yaptıran var mı? - emre-sti - 17/08/2014 Benim bildiğim bi emre-sti var ama oda devlet memuru idi . Diş hekimi olsa kesin acar muayeneyhaneyi iki tanede kedicik sekreter tutardı. nicki emre olan başka bir arkadaştı yanlış hatırlamıyorsam Cvp: İmplant yaptıran var mı? - theunnamed - 17/08/2014 @emrerd komşu diş hekimiydi. Hatta Diş Bakımı isimli bir konuda bilgilendirmişti bizleri lakin konuyu bulamadım. Cvp: İmplant yaptıran var mı? - franksinatra - 17/08/2014 Babam dis hekimi. bircok hastaya implant tedavisi uyguladi. Oncelikle fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla implant fiyatlari degisken. ucuzu da var pahalisi da var. babam alman/isvicre implantlari kullaniyor. cin, hindistan, israil hatta yerli implantlar varmis. Cvp: İmplant yaptıran var mı? - ihtilaf - 17/08/2014 Geçenlerde kanal tedavi li bir disim iltihap yapmıştı. Doktoruma bu dişin yerine implant olurmu diye sordum. Şimdilik gerek yok dedi. Sorup öğrendiklerimi yazayım Fiyatlar 1000 usd civarı. Üniversite hastaneleri daha uygun Yapılacak bölgenin MR yada röntgeni gerekiyormuş buda 75 ile 150 TL arasindaymis Hemen olan bir tedavi değilmiş. Kemik vidasindan sonra 1 yada 3 ay gerekiyormuş Bazı damak yerlerine yeniden doku üretip nakil ediliyormuş Şimdilik bana uzak bir tedavi ogrendiklerim bunlar en doğrusu hekim ile doğrudan konuşmak! Cvp: İmplant yaptıran var mı? - mancho - 17/08/2014 Sıkıntılı zor bir süreç. Sonuç iyi olursa çok güzel, kötü olursa psikolojik olarak çökertiyormuş insanı. Herşeyde olduğu gibi, sağlıkda da artık ilk amaç geleni yolmak. Diş tedavilerinde de en iyi yolma yöntemlerinden biri de implant şu anda. Tek çare implant ise tabii ki yapılacak ama diğer yöntemler de göz ardı edilmemeli. İmplant yaptıran var mı? - geldigitti - 17/08/2014 Teşekkürler arkadaşlar. Olay zorunlu hale gelmiş durumda. 40 yaşında çiğneme bölgelerinde gidecek iki dişle beraber toplam 5 kaybım olacak. Bu halde bile çiğnemek problem. Cvp: İmplant yaptıran var mı? - BigHillMe - 17/08/2014 babam komple damak kullanıyor ne yapın ne edın ımplant yaptırın derım uzakdogu ımplant yerıne yerlı ımplantlar oldukca ekonomık ve guvenılır olacaktır avrupa menselı ımplanlarından yarı fıyatından aza gelıyor bırkac sene once arastırdıgımızda doktorumuz 700 tl adet demıstı ama muhtemelen degısmıstır cok zaman oldu ben ımplant yaptırmam gerekse kesınlıkle yerlı ımplantları tercıh ederım bir dişhekimine uygulatmak yerine çene cerrahına uygulatmanız sizin için çok daha kolay geçen bir iyileşme süreci sağlıyor panaromık rontgen ıstenırse cok pahalı fıyatlar ısteyen yerler var ama osmanbeyde ataturkun evının karsısındakı goruntuleme merkezlerınde 30 40 tl gıbı makul ucretlerle hemen yapıyorlar bende çene cerrahının yapması gereken bir işi parasızlıktan merdiven altı muaynehanesi bile olmayan diş hekimine (belkide teknisyenine) yaptırmak gibi bir hata yapmıştım (cene kemiğine gömülü dişin cene kemiği kırılarak kemikten alınması kapatılıp dikilmesi) 3 ay down sendromlu cocuklarımızla aynı yuze sahıp oldum cektıgım ızdıraba deymedı yapıtıgım kar bardak bardak kanım boşuna aktı... unutmadan her sene ekım aylarında ımplant fuarı duzenlenıyor fuarda doktorlar ve ımplant fırmaları hastalarına hem aracısız olması nedenı ıle (kı aracılar ımplant bası 100 dolar gıbı paralar alıyorlar tum agızda 3500 dolar... ) hemde fuar ıcı rekabet nedenı ıle cok cok ıyı fıyatlarlatedavı ımkanı sunuyorlar ekım ayında tetıkde olun takıp edın kesınlıkle ımplant fuarına katılın cnr duzenlıyor hernekadar ıcı bosaltımıs olsada duzenlenen bılısım fuarları nedenı ıle bılıyorum bunu ımplant fuarı henuz oyle degıl kesınlıkle katılın kararınızı orda verın İmplant yaptıran var mı? - geldigitti - 17/08/2014 Teşekkürler, bu bilgiler kıymetli Sent from my iPhone using Tapatalk |