Alternatif çaycılar - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Alternatif çaycılar (/showthread.php?tid=5352) Sayfalar:
1
2
|
Alternatif çaycılar - BigHillMe - 24/12/2014 Siyah çaycılar başka bir başlıkta toplanmışlar biz alternatif çaycılar neler içiyoruz nasıl demliyoruz bakalım? Benim favori çayım beta yeşil çay bulamadığımda markasız açık çin yeşil çayı favori demleme ekipmanım cam demlik çelik süzgeçli acil durum yada uşengeçlik demleme ekipmanım ise bardak içi bitki cayı süzgeci lipton berrak yeşil yesilçayı henüz denemdim örneğim varmıdır deneyen tiriyakisi olan Cvp: Alternatif çaycılar - asymptote - 24/12/2014 Alternatif çay yerinde bir başlık ismi olmuş. Bitki çayı diyenlere ayar oluyorum. Sanki siyah çay bitki çayı değilmiş gibi.. Cvp: Alternatif çaycılar - BigHillMe - 24/12/2014 paralel çaycılar demeye dilim varmadı bitki olarakda bir tenhada kimsenin umrumda olmayan bir ıhlamur agacım var her sene 250 300 gr kadar toplarım organik organik içerim adaçayı marmarisden gelen giden eski komşular sağolsunlar getiriyorlar hem yabani hem hesaplı hem organik kuşburnu komşumuzun bahçesinde mevcut. komşumuzu tanımasamda senede bir avuç kadar kuşburnunu helal edeceğini umuyorum yeşil çay gibi düzenli olmasada bu çaylardanda tüketmeye gayret ediyorum yeşil çayın çok giriş seviyesi tiplerinden kullandığımdan daha premium yeşil çay markaları ve kaynakları hakkında bilgilerde altın degerinde olacaktır. Cvp: Alternatif çaycılar - OnLyTNT - 24/12/2014 Beta yeşil çay, şu sıralar içtiğim çaydır benim de. Daha çok kahve seviyorum aslında. Normalde çayı hiç aramam ama bu tip yeşil çay tüketmeyi seviyorum. Cvp: Alternatif çaycılar - asymptote - 24/12/2014 (24/12/2014, Saat: 01:55)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir tenhada kimsenin umrumda olmayan bir ıhlamur agacım var her sene 250 300 gr kadar toplarım organik organik içerim Ihlamuru ben de çok severim. Hatta siyah çaydan sonra ne diye soracak olsanız ıhlamur derim.. (24/12/2014, Saat: 01:55)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kuşburnu komşumuzun bahçesinde mevcut. komşumuzu tanımasamda senede bir avuç kadar kuşburnunu helal edeceğini umuyorum RE: Alternatif çaycılar - Straht - 24/12/2014 Üşengeçlik zamanı Doğadan Melisa çayı favorim ama normali değil gizli bostan mı büyülü bahçe mi ne o kutusu. Üşenmezsem yeşil çay, tarçın, karanfil, zerdeçal, zencefil, karabiber, adaçayı, ıhlamur, ince dilimlenmiş yarım limon, dilimlenmiş 1 elma ile hazırladığım çay var onu içiyorum. Hem sıcak hem soğuk içimi güzel. Bal ve limon ilavesi ile soğutursanız doğal bitkisel buzlu çayınız hazır Cvp: Alternatif çaycılar - Delidumrul - 24/12/2014 Bende ıhlamur içerim hemde severek içine kuşburnu,tarçın ve limon kabuğu tavsiye ederim,lezzetli oluyor. Birde ada çayı, faranjite yakalandığımda en keskin çözüm ilaç dışında Cvp: Alternatif çaycılar - ckeskin - 24/12/2014 Ben de Beta'nın yeşil çayını sıkça içiyorum. Bir de çok değişik yeşil çaylar var. Ben özellikle Oolong çayını denemenizi tavsiye ederim. Çin'den bayağı stokladım geçen sefer. Cvp: Alternatif çaycılar - theunnamed - 24/12/2014 Aroması çok güzel, beğendiğim bir çay. Bu sıralar tüketmiyorum açıkçası. Ne zaman markete gitsem sallama olanı kalmış oluyor Edit: Kutusunu merak eden arkadaşlar olursa eğer, sabun basılmaz Basılırsa 6-7 arko stick alır herhalde. Jilet saklama yada atık jilet kutusu yapılabilir. Ben halihazırda jilet saklıyorum bir tanesinde. Cvp: Alternatif çaycılar - mancho - 24/12/2014 |