Geleneksel Tıraş Forumları
Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Konu Başlığı: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri (/showthread.php?tid=5997)

Sayfalar: 1 2 3 4

Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Corsan - 04/05/2015

Merhaba arkadaslar,

uzun süre burada yazilan kaliteli bilgilerden faydalandiktan sonra üye olma karari aldim. 23 yasindayim, Almanya'dan katiliyorum.

Yaz tatilinde memleketim Manisa'ya gidecegim icin sizden acaba orada nerelerde tiras ürünleri bulabilecegimi sormak istiyorum. Listemde ilk sirada Jaguar 1071 Professional tiras fircasi var. Umarim aramizda yardimci olabilcecek hemserilerim vardir :-)

Türk alfabesinin bazi harflerini kullanmadigim icin kusuruma bakmayin lütfen.

Türkiye'nin 82. ili Almanya'dan selamlar

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - ckeskin - 04/05/2015

Corsan komşum öncelikle hoşgeldiniz. Bu durum biraz herkes Mersin'e siz tersine olmuş. Zaten bütün tıraş ürünlerinin merkezindesiniz. Size onun yerine bütün Avrupa'da internetten tıraş ürünü alabileceğiniz yerlerin listesini ve Almanya'da yaşadığınız yere göre bazı ürünleri alabileceğiniz dükkanların listesini versek? Smile

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Aleksey - 04/05/2015

Valla yahu, gümrük derdi yok bir şey yok. Hiç buradan almaya bakınmayın. Almanya ve Avrupa'da her şeyi bulabilirsiniz. Smile
Bütçe ve neler almayı düşündüğünüzü yazarsanız nokta öneriler yapabiliriz. Hoşgeldiniz.

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - onurcakmak - 04/05/2015

Merhaba Corsan, hoşgeldiniz. Cihan beyin dediği gibi siz bu işin membağındasınız. Ben şu ana kadar iki şeyi Almanya'dan alıpi orada yaşayan bir arkadaşıma kargolattım ve öylelikle temin ettim.

Forumumuzu zaten okumuşsunuz, dolayısıyla kafanızda az çok birşeyler oluşmuştur. Sorularınız olursa -ben yeniyim ama- birçok uzman arkadaş size yardımcı olur.

Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - ohtararan - 04/05/2015

hoşgeldiniz, hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Corsan - 04/05/2015

Tez cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Duisburg'da yasiyorum.
Ben burada Speick ve Arko tiras sabunlarini ve en cok sevdigim Derby jiletlerini kullaniyorum. Bunlarin fazlasina gerek görmüyorum. Jaguar tiras fircalari Almanya'da Türkiyedekinden cok daha pahali fiyatlara satiliyor. Genelde nerede bulabilirim bu fircalari? Ilk defa tiras ürünleri alisverisi yapacagim Türkiye'de Big Grin

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - theunnamed - 04/05/2015

Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar.

Ama Corsan Jaguar 1071 sormuş beyler, Muhle Silvertip'i nerden alırım dememiş dikkat! Herkes uzağında olana hasret herhalde Big Grin

Omega S-Brush ve bir porsuk fircam var ama kendi vatanimin fircasini da koleksiyonumda görmek isterim

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - theunnamed - 04/05/2015

Lux Hırdavat diye adlandırılan hırdavatçılarda bulma ihtimaliniz yüksek sayın @corsan

Sansimi deneyecegim, tesekkür ederim. Jaguar fircasiyla ilgilenmemin nedeni, Alman tiras forumunda Alman arkadaslar tarafindan cok begenilmesidir. Her seyde mizmizcilik yapan Almanlar bir seyi begenmissie ozaman o gercekten iyidir