![]() |
TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Öncesi (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=34) +--- Konu Başlığı: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? (/showthread.php?tid=6697) Sayfalar:
1
2
|
TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Azubel - 27/11/2015 Arkadaşlar Merhaba Birkaç senedir hobi amaçlı sabun üretiyorum. Geleneksel tırasa da bu sabun sevdam vesilesi ile basladım ![]() Bircok farklı amac icin farklı turlerde bircok farklı calısmam oldu. Sizlerle paylaşmak istediğim son calısmam ise tıras oncesi ve genel cilt temizligi icin yaptıgım lavanta sabunu icerik: Zeytinyağı, lavanta yağı, lavanta taneleri ve esansı, kayısı cekirdeği yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı Bu sabunu denemek ve konu altına yorumlamak için 5 adet gonullu isterim ![]() Bir ihtimalle talep cok olursa sabunları bolup gonderebilirim. Bahsi gecen tıras oncesi sabunları sag taraftaliker. Soldakilerin ne oldugunu merak edenleri diger baslıga beklerim ( hemde biraz merak uyandırmıs olurum ![]() ![]() Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Chinaski - 28/11/2015 Elinize sağlık komşum, saç olmadığı için saç sabunlarinizi deneyemem ama tıraş öncesi icin gonulluyum ![]() Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - tipsol - 28/11/2015 Elinize sağlık bende saçları hep 2-3 numara kestirdiğim için saç değil ama tıraş öncesini denemek isterim. Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Saltuk - 28/11/2015 Elinize saglik ![]() Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - ckeskin - 28/11/2015 Ben de tıraş öncesini denemek isterim. ![]() Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Azubel - 29/11/2015 (28/11/2015, Saat: 00:35)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize saglik Ekstradan gliserin yok fakat sabun olusumunda , sabunlaşma sırasında dogal gliserin ortaya çıkar. Büyük çapta üretim yapan firmalar gliserini sabundan ayrıştırıp başka ürünlerde kullanırlar. Yani aslında benim sabunların da içinde gliserin kesinlikle var Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Azubel - 29/11/2015 Denemek isteyen komşularımın , kargo için adreslerini ozelden bekliyorum. Bu arada bahsi geçen sabunda, tepkime dışında bıraktığım yağ oranı biraz fazla o sebeple normal bir sabun kadar çok kopurmeyecektir. Normal sabun gibi cildinizi, sakalınızı sabunlayıp belki 1 dk kadar cillte tutmanızı tavsiye ederim Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Azubel - 07/12/2015 Arkadaşlar ürünleri kargoya verdim. Biraz geç oldu kusura bakmayın litfen ![]() Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - arandur - 07/12/2015 Hocam ben de sabunlarınıza talibim. Saçımı sabunla yıkıyorum, sizden saç sabunu alabilirim. Tıraş sabununa da hayır demem. Ücreti için özelden yazabilirsiniz. Cvp: TIRAŞ ÖNCESİ SABUN DENEMEK İSTEYEN? - Azubel - 07/12/2015 Hocam merhabalar. Malesef elimde kalmadı.Bugün gonderdigim kargolar dısında eş dost akraba da ilgi gosterince hepsi tukendi. Ücret yok, hediye ![]() Bir sonraki parti icin sizi aklımda tutup gonderirim |