SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Dışı Kozmetik (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=51) +--- Konu Başlığı: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (/showthread.php?tid=7144) |
SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - hacıhayri - 20/03/2016 Selam arkadaşlar bu aralar saç şekillendiricilere merak salmıs bulunmaktayım profosyenel makine aldım pro fırça wax lar spyreyler aldım buda benim nacizhane ürünlerim sizlerde paylaşırsanız sevinirim onun dışında genelde mat saç waxı topluyorum cunku doğal görünüm hosuma gidiyor tavsiye önerilere de açığım Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - BigHillMe - 20/03/2016 wax ve jöle dışında şimdilerde yeni yeni saç sekillendirici krem ürünler dikatimi çekmeye başladı kulanan arkadaşlarımızdan bu ürünler içinde yorum alabilirsem sevinirim kuru saça kullanımı mümkünmü? sizin resminizde gördüğüm turuncu morfose da bu ürünlerden memnunmusunuz Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - hacıhayri - 20/03/2016 (20/03/2016, Saat: 16:18)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: wax ve jöle dışında şimdilerde yeni yeni saç sekillendirici krem ürünler dikatimi çekmeye başladı morfose u kuru ve temiz saça uygulanıyor parlak bi finish i var turuncu en sert tutucu olanı bi altı ise siyah renk krem bej rengin olan ise mat finish sunuyor Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - BigHillMe - 20/03/2016 Jole gibi alina akma gibi bir durumu varmi? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - hacıhayri - 20/03/2016 (20/03/2016, Saat: 19:05)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jole gibi alina akma gibi bir durumu varmi? hayır yok bal mumu gibi kıvamı var Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - Berat Duman - 20/03/2016 Mat görünümde osis i tek geçerim. Gerçekten çok iyi saçı yumuşacık yapıyor ve güzel şekil veriyor. Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - Serjames - 20/03/2016 Hayatımda bu kadar yağlı bir şey denemedim , aldığıma pişman olmuştum ve çöpe atmıştım . Bunun hitap ettiği saç tarzı varmı cidden bir insan kafasına bu yağı niye sürsün Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - hacıhayri - 20/03/2016 (20/03/2016, Saat: 20:38)Berat Duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mat görünümde osis i tek geçerim. Gerçekten çok iyi saçı yumuşacık yapıyor ve güzel şekil veriyor. güzzel olmasına güzel ama okadar dayanıklı bir wax degil 2 kutu var ama kullanmıyorum dax a gelince bende size katılıyorum gereksiz bi wax fakat onunda özel şampuanları var yoksa saçdan arınmıyor ürün Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - albatross - 20/03/2016 @hacıhayri komşum ben fön makinenizin markasını merak ettim bende de aynı tipte bir makine vardı kuaförümden görüp almıştım markası primattı fakat çabuk bozuldu acaba sizin aletin markası nedir? özellikle turuncu rengi çok hoşuma gitti retro bir hava katmış. birçok markayı denemişsiniz acaba wax konusunda acaba tavsiyeniz var mı? bende sizin gibi mat doğal görüntü seviyorum, şuan egosun mat killi wax ı var ve hiç memnun değilim. Cvp: SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER - hacıhayri - 21/03/2016 (20/03/2016, Saat: 21:41)albatross Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hacıhayri komşum ben fön makinenizin markasını merak ettim bende de aynı tipte bir makine vardı kuaförümden görüp almıştım markası primattı fakat çabuk bozuldu acaba sizin aletin markası nedir? özellikle turuncu rengi çok hoşuma gitti retro bir hava katmış. selam hocam ürün bu hector marka piyasada benzerleri çok var ONLAR KULLANISLI DEĞİL http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinesi/hector-turuncu-profesyonel-fon-makinesi-2400-w-P88498942?cid=604001&gclid=CNWnyO6O0MsCFYTGGwodN80NPQ&gclsrc=aw.ds üst segmeNT premium wAx istiyosanız bunları Hanz de Fuko - Claymation , By Vilain - Gold Digger veya Mister Pompadour Natural Beeswax tavsiye ederim gerçekden dünyanın en iyilerri diyebilirim ben bunları kullanıyorum orta halli osis mess up , flexi wax , 3Dmension Moulding , Osmo Clay , Schwarzkopf got2b esnaf işi olarak en iyisi VODVİL Clay Wax , SECTOR MAT WAX , ELİPSE CLAY WAX NOT: BU BENİM KULLANDIKLARIM ARASINDAN DENENMİŞ OLUP ÖYLE TAVSİYE EDİLMİŞTİR. |