Şıkbay metal traş aleti - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ekonomik Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: Şıkbay metal traş aleti (/showthread.php?tid=72) |
Şıkbay metal traş aleti - BigHillMe - 01/10/2011 şıkbay markasının bir traş aletine daha bugün rastladım bu sene çıkmış gönül isterdiki plastik aletlerinin metalini üretmiş olsunlar yumanın biraz daha geliştirilmiş hali kaplaması daha iyi fakat jileti yuma kadar iyi düzgün tutamıyor agresif ekonomik sınıf 3.50 liraya piyasada bulunabilen bir yerli makinemiz daha oldu Şıkbay metal tıraş aleti - BigHillMe - 24/03/2013 Şık bay metal tıraş aleti yuma orak rapid ve benzeri metal aletlere alternatif sadece sapında ufak bir tasarım değişikliğine gidilmiş bir tıraş aleti kullanıcılarının ve hakkında araştırma yapanların bilgi sahibi olması adına bu ürününde bir başlığı olmalı resimler: Şıkbay metal tıraş aleti - mavi - 24/03/2013 Fotoğraflı incelemeler yararlı oluyor; teşekkürler. Şıkbay metal tıraş aleti - mustaphaturk - 25/03/2013 nerede buldun sayın mcorco benim çektiğim fotoları neyse devamını da ben yükleyeyim de sitemiz eksik kalmasın. Şıkbay metal tıraş aleti - martin - 26/03/2013 Bunlar R41 den daha agresif galiba Şıkbay metal traş aleti - tamer26 - 23/04/2013 Biz bunları Veteriner Kliniğinde kullanıyoruz, kedi-köpekleri ameliyata hazırlarken ameliyat bölgesini tıraşlıyoruz. Gönül ister ki hayvanlara konforlu tıraş verelim fakat Şık-Bay aletler gerçekten kötü. Jileti tutuşu falan berbat durumda, el ile ayarlamaya çalışsanız da yamuk tutuyor ve gerçekten agresif. Hayvan derisinde bile inanılmaz bir tahriş meydana getiriyor rapira jiletle. Bence uzak durulmalı. Fakat el alıştıktan sonra tıraş olunur mu bilemem. Bunu bulamadım fakat denemek için bir tane Orak tıraş aleti aldım, bire bir aynılar sanırım. Şıkbay metal traş aleti - Delidumrul - 23/04/2013 (23/04/2013, Saat: 00:52)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz bunları Veteriner Kliniğinde kullanıyoruz, kedi-köpekleri ameliyata hazırlarken ameliyat bölgesini tıraşlıyoruz. Gönül ister ki hayvanlara konforlu tıraş verelim fakat Şık-Bay aletler gerçekten kötü. Jileti tutuşu falan berbat durumda, el ile ayarlamaya çalışsanız da yamuk tutuyor ve gerçekten agresif. Hayvan derisinde bile inanılmaz bir tahriş meydana getiriyor rapira jiletle. Bence uzak durulmalı. Siz kliniğinize bir tane DE89 yada R41 alın hocam yazık hayvanlara ya Şıkbay metal traş aleti - tamer26 - 23/04/2013 (23/04/2013, Saat: 01:11)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23/04/2013, Saat: 00:52)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz bunları Veteriner Kliniğinde kullanıyoruz, kedi-köpekleri ameliyata hazırlarken ameliyat bölgesini tıraşlıyoruz. Gönül ister ki hayvanlara konforlu tıraş verelim fakat Şık-Bay aletler gerçekten kötü. Jileti tutuşu falan berbat durumda, el ile ayarlamaya çalışsanız da yamuk tutuyor ve gerçekten agresif. Hayvan derisinde bile inanılmaz bir tahriş meydana getiriyor rapira jiletle. Bence uzak durulmalı. Hocam ben Veteriner Fakültesi öğrencisiyim, bu bahsettiğim aleti de okulun Hayvan Hastahanesinde kullanıyoruz Kendi kliniğim olsa hiç durmam ustura tıraşı bile yaparım Şıkbay metal traş aleti - BigHillMe - 04/05/2013 (23/04/2013, Saat: 00:52)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz bunları Veteriner Kliniğinde kullanıyoruz, kedi-köpekleri ameliyata hazırlarken ameliyat bölgesini tıraşlıyoruz. Gönül ister ki hayvanlara konforlu tıraş verelim fakat Şık-Bay aletler gerçekten kötü. Jileti tutuşu falan berbat durumda, el ile ayarlamaya çalışsanız da yamuk tutuyor ve gerçekten agresif. Hayvan derisinde bile inanılmaz bir tahriş meydana getiriyor rapira jiletle. Bence uzak durulmalı. bu aletler içinde jileti görece en düzgün tutabileni yuma bizim veteriner hekimimiz yuma kullanıyor dikiş öncesi orak rapid ve sıkbay daha dengesiz |