![]() |
Hediye Tavsiyesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Hediye Tavsiyesi (/showthread.php?tid=7988) |
Hediye Tavsiyesi - SKYBRAVE - 27/12/2016 Merhaba arkadaşlar. Gireceğim sınav dolayısıyla uzun zamandır forumda aktif değildim. Bu mesajımla geri dönüş yapmış oldum ![]() Forumda evlilik konusunda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar, abiler olduğunu bilerek sizden tavsiye istiyorum. Geçenlerde evliliğimizin 1. yılını doldurduk. Eşim sağolsun hediye olarak bana en sevdiğim parfümü almış. Ben de şimdi kendisine bir hediye vermek istiyorum ancak bir türlü aklıma anlamlı bir hediye gelmedi. Tavsiyede bulunup bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Cvp: Hediye Tavsiyesi - msakalli - 27/12/2016 Kadınlar genelde takıya bayılırlar. Eğer eşinizin de merakı varsa bir düşünün derim. Yüzük olur, kolye/küpe seti olur hatta varsa tek taş yüzüğü yenilemek bile olabilir (Tabi daha büyük taş olmak kaydıyla ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - SKYBRAVE - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 16:05)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kadınlar genelde takıya bayılırlar. Eğer eşinizin de merakı varsa bir düşünün derim. Yüzük olur, kolye/küpe seti olur hatta varsa tek taş yüzüğü yenilemek bile olabilir (Tabi daha büyük taş olmak kaydıyla Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Tek taş yüzüğü yenilemek, hele ki daha büyük taşlı bir yüzük, bütçemi oldukça zorlar. @msakalli hocam mesajı eşiniz yazmadı değil mi ![]() ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - msakalli - 27/12/2016 Yok yok mesajı ben yazdım ![]() Haydi evli arkadaşlar, bir el atalım komşumuza yardımcı olalım ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - SKYBRAVE - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 16:26)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok yok mesajı ben yazdım Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlardan birisi eşim de zaman zaman foruma giriyor diye yazmıştı. O siz misiniz acaba diye düşündüm bir an ![]() ![]() Komşum sanırım forum ahalisi bu hediye işlerinden elini eteğini çekmiş ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - candova - 27/12/2016 Lamy kalem olabilir. Görünümü ve kalitesi güzel ve fiyatları bütçenizi zorlamaz. Cvp: Hediye Tavsiyesi - SKYBRAVE - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 16:40)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lamy kalem olabilir. O hediye bana çok uyar da komşum eşimin pek beğeneceğini sanmıyorum. Yine de teşekkür ederim. Cvp: Hediye Tavsiyesi - msakalli - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 16:37)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sanırım forum ahalisi bu hediye işlerinden elini eteğini çekmiş Çünkü herkes kendine çeşit çeşit tıraş ürünü almakla meşgul ![]() Eve sürekli paket geliyor, eşim sanıyor ki kendisine hediye aldım, oysa ki çoğunluğu tıraş ürünü. Geçenlerde Amazon.de 'den kendime bir puro kutusu aldım, eşime de rüşvet olarak bir takı seti ![]() ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - Nani Kuş - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 15:57)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Gireceğim sınav dolayısıyla uzun zamandır forumda aktif değildim. Bu mesajımla geri dönüş yapmış oldum komşum tek tavsiye emin olun pişman olmazsınız bir tane deri bayan çantası alın. ama evde çok var demeyin her daimim vazgeçilmezleridir. ![]() Cvp: Hediye Tavsiyesi - SKYBRAVE - 27/12/2016 (27/12/2016, Saat: 16:46)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çünkü herkes kendine çeşit çeşit tıraş ürünü almakla meşgul Doğru söze ne hacet ![]() ![]() Evlendiğimden beri kendime özel olarak birkaç şey almışımdır. Baya duruldum diyebilirim ama büyük vurguna hazırlanıyorum. ![]() |