Tıraş Ekipmanlarımız - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Tıraş Ekipmanlarımız (/showthread.php?tid=8) |
Tıraş Ekipmanlarımız - baduruk - 28/09/2011 Başlangıç setim. Benim gibi yeni başlayanlara fikir vermesi için fiyatlarını da yazıyorum.. 1- Wilkinson Sword Double Edge Makine - 12.5 TL 2- Omega 10019 Sakal Fırçası - 11 TL 3- Arko Tiras Sabunu - 1.5 TL 4- Perma Sharp Tam Jilet 100 Adet - 22.5 TL 5- Nivea For Men Sensitive After Shave Balsam Hassas Ciltler Için - 16 TL Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - BigHillMe - 28/09/2011 muhteşem bir başlangıç 1 liralık şıkbay + 2 liralık fırça + arko sabun genelde ılk baslangıçta kullanılıyor yada 2 liralık yuma + 2 liralık fırça + arko sabun Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Lord Sparhawk - 28/09/2011 valla üşeniyorum şimdi Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - papazerigi - 28/09/2011 size bi blog veya ayrı bir site lazım ))) siz lütfen burada takılmayın... sizi VIP kapısından alalım içeri.... Saygılar (28/09/2011, Saat: 23:30)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: valla üşeniyorum şimdi benim ekipmanın önemli parçaları imzamda. geri kalanı milyonshoplarda Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Lord Sparhawk - 28/09/2011 Asıl eskiuye3315 komşumuza lazım o. Kendisi tıraş ürünleri mağazası açabilir. Bir de koleksiyoncu değilim diye kendiyle çelişiyor. Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - ilkerxxx - 30/09/2011 TIRAŞ EKİPMANLARIM --- Merkur Futur Chrome Ming-Shi Rossman Cerrus Porsuk Kılı Fırça Banat Perfect Domuz Kılı Fırça Feather, Derby, Perma Sharp, Astra, Rapira, Gilette, Dura Sharp, Shark, Merkur ve fotoğraf da gördüğünüz diğer Jiletler Arko Tıraş Sabunu Cella Tıraş Sabunu Arko Tıraş Kremi Plastik Sabun Kabı (Kapaklı) Cam Sabun Kabı (Kapaklı) Metal Köpürtme Tası Nivea For Men Sensitive After Shave Balsam Gio Armani After Shave Stop Kan Taşı Ali Bıyıklı Cilt Şapı --- Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Lord Sparhawk - 30/09/2011 (30/09/2011, Saat: 17:52)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olsun iyi huylu hastalık bu para dışında zarar veremiyor bünyeye... Hepimizin ortak savunması Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Antonino Arrigo - 02/10/2011 Herkese Selam; Ben de kullandığım bazı tıraş ekipmanlarımı gösteren bir kaç resim ekliyorum Wilkinson Sword DE Razor The Art of Shaving Sandalwood Tıraş Kremi Feather ve Gillette 7 O'Clock jiletler The Art of Shaving Pure Badger Porsuk Tıraş Fırçası The Art of Shaving Lemon Oil Tıraş öncesi yağ Jack Black Tıraş Kremi Merkur Futur DE Razor Proraso Tıraş Öncesi Kremi TAOS Porsuk kılı Fırça Jaguar Fırça Kent Ahşap Kutulu Tıraş Sabunu Merkur 37C Slant Bar Perma Sharp Jilet Proraso Soft Tıraş Sabunu & Proraso Tıraş Kremi Proraso Tıraş Öncesi Krem TAOS Porsuk Fırça TAOS Sandal Ağacı Aftershave Balsam Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Lord Sparhawk - 02/10/2011 AOS sand alağacı kreminin bir incelemesini yazar mısın forumda komşu? Yurt dışında çok övülüyor deneme imkanım olmadı. Sandal ağacını seven biri olarak merak ediyorum. Tıraş Ekipmanlarımızı Tanıtalım - Antonino Arrigo - 02/10/2011 (02/10/2011, Saat: 15:36)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AOS sand alağacı kreminin bir incelemesini yazar mısın forumda komşu? Yurt dışında çok övülüyor deneme imkanım olmadı. Sandal ağacını seven biri olarak merak ediyorum. Ben kendi cildimde (kuru ve hassas) deneme fırsatı bulduğum için kuru ciltleri oldukça iyi nemlendirme özelliği olduğunu düşünüyorum. Özellikle cildin daha çok neme ihtiyaç duyduğu kış günleri için oldukça ideal bir tıraş kremidir. TAOS kendi ürünlerinde zararlı kimyasallar ve koruyucular (paraben) kullanmadığını iddia eden bir şirket (P&G). Ürününün kokusundan da bu biraz anlaşılıyor; oldukça hafif, parfümlendirilmemiş doğal ve hoş bir kokusu var. Bunun yanısıra Scuttle ya da herhangi bir geniş ağızlı kupada çok az miktarından porsuk fırça yardımıyla oldukça fazla ve yoğun kıvamlı köpük elde edebiliyorum. (Senin için yeni çektiğim bazı resimler koyuyorum) Makul ölçülerde kullanıldığında bir kutusunun oldukça bereketli olduğu kanaatindeyim bana haftada her biri 3 perdeden oluşan 4-5 tıraşla 3 ay kadar filan gitmişti. (belki de düşündüğüm kadar bereketli olmayabilir ) 2 kıştır bu ürünü kullandım bu kışta kullanabilecek biraz stokum var ama bundan sonra kozmetik yasağı nedeniyle nasıl ulaşabileceğimi de bilmiyorum Kısaca ben beğendim; denemeye bir değer ürün fakat yurtdışından erişilebilindiği sürece tabi.... Sırası gelmişken yurtdışı kozmetik alışverişini yasaklayanlara selam ederim!!! |