Kocaeli Buluşması 2018 - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Kocaeli Buluşması 2018 (/showthread.php?tid=9417) Sayfalar:
1
2
|
Kocaeli Buluşması 2018 - jegal - 26/06/2018 Merhaba komşular formumuzda Kocaeli buluşması hiç olmamış ilk buluşmamızı yapalım fikrindeyim kocaelinde yaşayan geleneksel tıraşseverlerle güzel bir etkinlik,sohbet ve tanışmış oluruz İzmit 41AVM Demlikde buluşmayı planlıyorum saati tarihi katılıma göre netleştiririz herkese iyi akşamlar Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - abdussamedy - 26/06/2018 Çok iyi olur, katılmak isterim... Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - Jonka - 27/06/2018 Kocaeli buluşmasına katılma niyetim var saat ve tarih hiç farketmez çoğunluk neyde karar verirse o tarih ve saatde varım Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - jegal - 01/07/2018 Arkadaşlar Kocaeli buluşmasınn olabilecek tarihlerini aşağıda belirttim hangi tarih uygunsa o tarihde gerçekleştirelim cumartesi ve pazarı eklemiyorum malum biliyorsunuz 41avm de mekanlar ful oluyor en seyrek saatleri yazdım katılım sayımız büyük ihtimal düşük olucak gibi ama buluşma gerçekleşicek iptal olma durumu yok 10 Temmuz buluşma saati 13:00 dağılış saati : 15:30 11 Temmuz '' '' 12 Temmuz '' '' 13 Temmuz '' '' Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - jegal - 02/07/2018 @abdussamedy @KamilAY arkadaşlar hangi tarih nediyorsunuz? Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - jegal - 05/07/2018 Kamil arkadaşımız özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçti ve Kocaeli buluşmasının erken bir tarihde olmasını istedi bu tarihlerde Kocaeli dışında olucağını söyledi bende memnuniyetle karşıladım ve dün buluşmayı gerçekleştirdik geleneksel tıraşın geçmişini ve geleceğini konuştuk yetişen yeni nesilin geleneksel traşla nasıl tanıştırabiliriz? sorusuna cevap aradık buluşmada malumunuz yeni nesil kartuşlularla tıraşa başlamakda ve geleneksel tıraşın adını dahi duymadan tıraşın geçmişini bilmeden reklamlar vasıtasıyla tercih ediliyor bu durumun nedenleri ise geleneksel tıraş aleti üreten kaliteli bir üretici firmamızın olmaması tabi bunun dışında geleneksek tıraş aletlerinin büyük marketlerde satışının olmaması seyyar satıcılarda,toptancılarda kıyıda köşede bulunması tamamen sanki bu aletlerin unutulması için yapılan hareket olduğunu düşündük geleneksel tıraşı canlı tutabilmek için bir mücadele içinde olunmadığını gözlemledik pahalı bir geleneksel tıraş aletine o kadar çok para verilir mi gibi bir toplumumuzda algının olduğunun kanaatine vardık ve şu neticeye vardık internetdeki geleneksel tıraş forumları dışında yeni yetişen nesli tanıştırmamız zor olduğunu ve merak edip araştırırsa yeni nesil tanışmış olabilir veyahutda işi gereği sinekkaydı tıraş nasıl olunur gibi araştırmalar sonucunda geleneksel tıraşla tanışabilir hobisel anlamda ne yazıkki bakan olmaz hobisel bakmak bu işin geçmişinden başlamak demektir. Kocaeli buluşmamızda ele aldığımız konu buydu üzerine konuştuk fikirlerimizi düşüncelerimizi söyledik ve özet şeklinde de forumumuza aktardım fotorafıda ekliyorum @kamilAY komşumada teşekkür ederim Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - Efrasyab - 05/07/2018 Keyifler daim olsun... Kocaeli Buluşması 2018 - mehmetk1907 - 05/07/2018 Afiyet olsun komşum köfteler güzel görünüyor Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - jegal - 06/07/2018 @mehmetk1907 @Efrasyab teşekkür ederim Cvp: Kocaeli Buluşması 2018 - Palace - 06/07/2018 Geç kalmışız yav, tüh. Afiyetler olmuştur inşallah. |