Kullandığınız En Mild Alet? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ TEKNİKLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Tıraş Teknikleri Soru Cevap (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=21) +--- Konu Başlığı: Kullandığınız En Mild Alet? (/showthread.php?tid=9664) |
Kullandığınız En Mild Alet? - FearOfATG - 18/10/2018 Forumda genel olarak agresif aletler konuşuluyor. Daha ziyade agresiflik dereceleri daha çok telaffuz ediliyor ama mild gerçeği de hala aramızda çok şükür. Ben gibi mild alet sevenler için, ya da tahriş vs olmasın da tam olarak sinek kaydı da olmasa olur durumundakiler için kılavuz olarak da kullanılabilecek bir başlık göremediğim ve kendim de merak ettiğimden böyle bir başlık açıp fikir edinmek istedim. Evet değerli komşular; Bugüne kadar kullandığınız en mild alet hangisi? Nani Kuş - Gillette Tech Efrasyab - Parker Variant (1) ismailinbiri - Weishi TTO pundoe - Merkur 41C 1904 Open Comb Ardıç Katranı - Gillette Tech KamilAY - Derby Classic Aersin - F.Popular&W.Classic ahraz - Rus Yapımı Sfera korgunv - Yuma (İyice Sıkılmış) Zeman - Rocnel DE-P kokopelli - Baili BD191 Erkan_ - Feather Popular dikdik_s - Feather&W.Classic abdussamedy - Timor 1353 ziyanınjileti - Wilkinson Classic starex - Timor TTO Soner - Feather Popular kral arthur - W.Classic&Weishi KAYHAN - Schick E1 kokopelli - Tiltshave T3 blacklesrum - Wilkinson Classic batmanforever - Baili BD179&Merkür 34C Aedan - Feather As D2 Mehmet_G - Gillette Tech Razorlazer - Baili BD177 & EJ DE86 Monarch - Rimei Southwestern - Weishi 9306 Sofistike - Merkur Progress (1) Serjames - Gillette Rocket posicor - Schick Type L mustbe - Merkur 34c CK89 - Gillette Tech Delidumrul - Merkur Progress (0) ahbap - Feather Popular ekilic2 - Mühle R89 sfenks - Baili & Weishi & F.Popular Auditor - Baili BD177 Mauser - Max Top Lord Sparhawk - Weishi & Feather As-D2 Poerio - Weishi & Junjie Silentsv - Slim Adj. 1. Kademe Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Kullandığınız En Mild Alet? - Nani Kuş - 18/10/2018 Mild oğlu mild Gilette tech hatta bundan daha mildi var mı merak ediyorum . RE: Kullandığınız En Mild Alet? - FearOfATG - 18/10/2018 (18/10/2018, Saat: 01:47)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mild oğlu mild Gilette tech hatta bundan daha mildi var mı merak ediyorum .Teşekkürler komşum. Derli toplu genel manzara ortaya çıksın diye ilk mesaja yenileri eklendikçe güncelleme yaparım bakalım geltir'in en mildi neymiş.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Cvp: Kullandığınız En Mild Alet? - Efrasyab - 18/10/2018 Parker variant 1. Kademede çocuk olsa kendini kesemez o derece mild bir kademe. Cvp: Kullandığınız En Mild Alet? - ismailinbiri - 18/10/2018 Weishi tto: mildin mildinin mildi... Cvp: Kullandığınız En Mild Alet? - pundoe - 18/10/2018 Merkur 41C 1904 Open Comb asiri mild, en keskin bicaklarla kullaniyorum. Cvp: Kullandığınız En Mild Alet? - ArdıçKatranı - 18/10/2018 Gilette Tech +1 Cvp: Kullandığınız En Mild Alet? - Jonka - 18/10/2018 Derby classic çok mild bir alet son zamanlarda koruma bandını kırıp tıraş oluyorum agresifleştiriyorum Kullandığınız En Mild Alet? - FearOfATG - 18/10/2018 Mildin de göreceli olduğunu onaylarcasına farklı farklı cevaplar geliyor ama kim neleri denedi konusu da var sonuçta. Gillette Tech sadece 2 oldu geceden beri.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Kullandığınız En Mild Alet? - Aersin - 18/10/2018 Feather Popular Wilkinson Classic Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |