![]() |
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ (/showthread.php?tid=9901) |
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 29/12/2018 Değerli Komşularım, Beklenen 2. Sabun etkinliği için talepleri bu başlık altında topluyorum. *Sabunlar yaklaşık 100 gr olacak. *Kapların kapaklı olması konusunda çalışmalarım var ve çok büyük olasılıkla kapaklı kaplara dökeceğim. *Bir önceki etkinliğimizde olduğu gibi kargo katılımcı komşularıma aittir. *Ankaralı komşularıma yine elden teslimi ben gerçekleştireceğim tabii ki içlerinde kargo ile almak isteyen olursa istediği adrese kargosunu yapabilirim. * Talep toplama 12 gün ile sınırlı olacaktır. 12 günün sonunda ödeme için banka IBAN numarasını paylaşacağım. * Bir önceki etkinliğe katılmış olsa dahi etkinliğe katılan komşularımdan teslimat adresi ve iletişim bilgilerini rica edeceğim. * Taleplerin toplanması, sabunların dökülmesi ve dinlenmesinin hemen ardından sabunlar kargoya verilecektir. * Değerli komşularım, lütfen talebinizin hangi üründen kaç adet olduğunu şu an okuduğunuz etkinlik başlığı altında yazın. Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 25 TL -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 25 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 25 TL -50 ML ŞİŞELERDE DOĞAL KANTARON YAĞI 25 TL KATILIMCILAR
1. FearOfATG ? 2. Ibra35 - KANTARONLU-TATLI BADEMLİ-LANOLİNLİ. 3. Men-Sup- KANTARONLU- LANOLİNLİ. 4. osaka23- LANOLİNLİ- 50 ML ŞİŞEDE KANTARON YAĞI 5. Bostani - KANTARONLU. 6. marek- LANOLİNLİ Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Ibra35 - 29/12/2018 Komşum sabunlardan birer adet istiyorum. EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Men-Sup - 29/12/2018 1 kantaronlu ve 1 lanolinli sabuna talibim SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - osaka23 - 29/12/2018 Benim tarafim belli abi bi adet KWF yazarsak bana sevinirim bir de kantaron yagina talibim ![]() EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Bostani - 29/12/2018 Kantaron yağlı sabundan 25₺'lik alırım komşum. Ankara'dayım. Sevgiler. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - marek - 29/12/2018 Lanolinli sabundan 1 adet istiyorum.Beni de listeye ekleyin lütfen. Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - Efrasyab - 29/12/2018 Liste güncellendi komşularım. Teşekkür ederim. EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - turkoglum13 - 29/12/2018 Bende 1 adet kantaron yagli sabun ve 1 adet lanolinli sabundan talep ediyorum komsum. Simdiden tesekkurler EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - FearOfATG - 29/12/2018 Kantaron yağlı sabunu yakın zaman önce sağolsun @ArdıçKatranı komşumdan tedarik ettiğim için @Efrasyab sabun serisini tamamlamak adına diğer iki sabundan da rica ediyorum ben de. Şaka maka gün geldi ilk sırada adımızı görmek kısmet oldu. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ - blaster - 29/12/2018 3 sabundan da ekleyebilir misiniz komşum? |