Yorumları: 4
Konuları: 1
Herkese selamlar, ben İstanbul'dan yazıyorum. Geleneksel tıraşa yeni yeni merak saldım, henüz bir aletim yok ama o konuda buradaki tecrübeli abilerimden arkadaşlarımdan yardım almak için üye oldum bir yandan da. Bunun için ayrı bir konu açmama gerek var mı yoksa buradan konuya cevap verenlere sorabilir miyim acaba? Şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar diliyorum.
Yorumları: 415
Konuları: 7
Merhabalar, bu aralar forum sönük ama yine de aktif olan arkadaşlar seve seve yardımcı olacaklardır.
Yorumları: 875
Konuları: 20
Hoş geldiniz. Edwin Jagger DE89 veya Mühle R89 genelde başlangıçta kullanılır ama yeni başlayanlar kusurlarını bu aletlere yükler ve yeni arayışlara geçer. Adına başlangıç aleti denince buradan yükselmek gerekirmiş gibi bir algı var çoğu kişide. Eğer bütçeniz kısıtlıysa alternatif olarak Pearl kapalı taraklılar da doğru seçim olur.
(11/02/2025, Saat: 13:50)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Edwin Jagger DE89 veya Mühle R89 genelde başlangıçta kullanılır ama yeni başlayanlar kusurlarını bu aletlere yükler ve yeni arayışlara geçer. Adına başlangıç aleti denince buradan yükselmek gerekirmiş gibi bir algı var çoğu kişide. Eğer bütçeniz kısıtlıysa alternatif olarak Pearl kapalı taraklılar da doğru seçim olur.
Hoş buldum, tavsiyen için teşekkürler, bende ilk başta ucuz olsun diye pearl ss 04 diye düşünüyordum bende ama ben yüz için değil de saç için kullanacağım için açık tarak daha iyi olmaz mı? Haftada 1 veya 2 kere tıraş olabiliyorum, saç uzuyor ve özellikle ense tarafında sık olduğu için kapalı tarak zorlanır diye düşündüm. önceden tek kullanımlık açık taraklı derby kullandım çok bir sıkıntı olmadı ama çok agresif bir alette istemiyorum, kafa derimde egzama var bazen sivilce gibi oluyor bir kaç kere uçunu kestim yanlışlıkla, çok sıkıntı olmuyor hemen geçiyor yara gün içinde ama yine de çok agresif bir alet olsun istemiyorum ki en azından bir kaç yere baktım ss 04 açık taraklı orta agresif bir alet herhalde. Bende açık taraklı modeli düşünüyordum hem de tıraşı hızlı olsun diye.
Yorumları: 875
Konuları: 20
Kafa tıraşı için açık taraklı olarak evet pearl orta agresif seviyede iyi bir tercih olur. Açık taraklı ve agresifliği daha düşük seviyede düşünürseniz Yaqi Mellon başlık, daha daha düşük seviyede Merkur açık taraklı da düşünulebilir.
(12/02/2025, Saat: 00:02)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kafa tıraşı için açık taraklı olarak evet pearl orta agresif seviyede iyi bir tercih olur. Açık taraklı ve agresifliği daha düşük seviyede düşünürseniz Yaqi Mellon başlık, daha daha düşük seviyede Merkur açık taraklı da düşünulebilir.
Anladım, çok teşekkür ederim tekrardan. Muhtemelen başlangıç olarak açık taraklı ss 04 alırım fiyatı uygun olduğu için, ileride duruma göre daha pahalı makinelere geçiş yaparım. Peki tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı ben Razorus'dan almayı planlıyorum.
Yorumları: 12
Konuları: 0
(12/02/2025, Saat: 01:48)LeeKaptan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım, çok teşekkür ederim tekrardan. Muhtemelen başlangıç olarak açık taraklı ss 04 alırım fiyatı uygun olduğu için, ileride duruma göre daha pahalı makinelere geçiş yaparım. Peki tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı ben Razorus'dan almayı planlıyorum.
Razorus ve extrashaving iki önemli mağazamız. Fakat önce merkur yahut çok ucuz olmayan bir markadan kapalı tarak (CC) bir alet tercih etmenizi öneririm. Açık tarak sakalınız yoğunsa tercih edilmeli. Yahut ayarlı tek bir aletle hepsini tek alette toplamış da olursunuz. Progress yahut Pearl flexi. Bunlar hem fiyat hem de uzun yıllar sizi memnun edecektir. Çok alet çok masraf demek.
(12/02/2025, Saat: 13:11)hkm06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus ve extrashaving iki önemli mağazamız. Fakat önce merkur yahut çok ucuz olmayan bir markadan kapalı tarak (CC) bir alet tercih etmenizi öneririm. Açık tarak sakalınız yoğunsa tercih edilmeli. Yahut ayarlı tek bir aletle hepsini tek alette toplamış da olursunuz. Progress yahut Pearl flexi. Bunlar hem fiyat hem de uzun yıllar sizi memnun edecektir. Çok alet çok masraf demek.
Tamamdır Razorus sitesinden sipariş veririm. Sakal için değil de saç için kullanacağım için açık tarak daha uygun diye okudum hem saç özellikle ense kısmında yoğun hem de haftada 1 veya 2 kez tıraş olacağım için uzayacak biraz aralarda o yüzden açık taraklı bir alet düşünüyorum ki kullananlar genel olarak orta agresif iyi bir alet dedikleri için pearl düşünmüştüm. Yardımın için teşekkürler.