Yorumları: 4,215
Konuları: 119
coolcut uygun fıyatlı bır urun
alınmasında sakınca yok
bırden kontrolu kaybedıp varı yogu ekıpmana yatıranlarımız oluyor
bızımde bır donem yaptıgımız bır hata
arkadaslar bunun olmaması ıcın uyarmıs
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 165
Konuları: 3
Forumda lale devri bitmiş galiba, bundan sonra ayaklar yorgana göre anlaşılan
Yorumları: 21
Konuları: 0
Arkadasim bu dedigin biraz zor. Ayagimizi yorgana gore uzatalimda. Ben bu foruma bir kac ay oldu uye olali , ben her foruma girisimde birseyler ogrendigim icindir galiba hep birseyler almak istiyorum. Bu forumda istah acici birseyler var. daha cozemedim. :-))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorumları: 99
26/05/2014, Saat: 18:51
(Son Düzenleme: 26/05/2014, Saat: 18:51, Düzenleyen: chemistcool.)
(26/05/2014, Saat: 14:08)leon18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadasim bu dedigin biraz zor. Ayagimizi yorgana gore uzatalimda. Ben bu foruma bir kac ay oldu uye olali , ben her foruma girisimde birseyler ogrendigim icindir galiba hep birseyler almak istiyorum. Bu forumda istah acici birseyler var. daha cozemedim. :-))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bahse konu alma hissi, tıraşlarda kullandığımız fırçalarda sıkça bulunan ve sabun/krem köpüğünde çok hızlı çoğalan jiletus shavingus türünde bir virüsün bünyeyi kontamine etmesinde kaynaklanıyor..
Uyarmadı demeyin sonra..
"kamaralarında çıplak
kadın resimlerinin asıldığı
savaş gemisinden
bozma bir jilet
her traş oluşumda
hem okşar
hem kanatır
tenimi.."
Yorumları: 165
Örneğin günün tıraşındaki fotoğraflar, arkadaşlar sağolsun o kadar albenili çekmişlerki market katalogları yaninda sönük kalır.insanda ister istemez alışveriş yapma arzusu uyandırıyor.
Yalniz sinemacıların kullandığı bir hile var bazı arkadaşlarda buna basvuruyor(gözümden kaçmaz) dublör kullaniyorlar. Görüntüsü bozulmuş sekli değişmiş yarılanmış ürünleri geri plana aynı urunlerin paketi kapağı,açılmamış cillop gibi olanları kadraj
önüne..
Yorumları: 492
Konuları: 14
Kana girmişse hiçbir ilaç kurtarmaz ; ) !
Yorumları: 112
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Aleykum selam...
Hoşgeldiniz.