Yorumları: 595
Konuları: 9
Takmayin kafaniza. Hepimizin bir kellik deneyimi vardir :-)
Benim doktor olan saclarin kalmasi icin SkinKap ve Freederm sampuanlarini oneriyor. Eskisi kadar dokulmuyor
Yorumları: 7
Konuları: 1
(08/09/2015, Saat: 12:40)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takmayin kafaniza. Hepimizin bir kellik deneyimi vardir :-)
Benim doktor olan saclarin kalmasi icin SkinKap ve Freederm sampuanlarini oneriyor. Eskisi kadar dokulmuyor
araştırayım ben onları
Yorumları: 414
Konuları: 7
(08/09/2015, Saat: 12:40)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takmayin kafaniza. Hepimizin bir kellik deneyimi vardir :-)
Nerelerde satılıyor bunlar, pek kaynak bulamadım internette?
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
Tersten almanin sakincalarindan bahsedilmiş . hocam ilaveten saclarinizi kazimak dokulmeyi engellemez bilginiz olsun. Androgenetik alopesi sac kokunde hucresel boyutta gerceklesen bir durumdur cildin disindaki saca yapacaginiz işlemlerden gercek bir sonuc alamazsiniz. Eger beslenemedigi ici dokuluyorsa bakim kurlerine bakmanizi oneririm. Saygilar
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 595
Konuları: 9
Yorumları: 7
Konuları: 1
(12/09/2015, Saat: 12:18)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tersten almanin sakincalarindan bahsedilmiş . hocam ilaveten saclarinizi kazimak dokulmeyi engellemez bilginiz olsun. Androgenetik alopesi sac kokunde hucresel boyutta gerceklesen bir durumdur cildin disindaki saca yapacaginiz işlemlerden gercek bir sonuc alamazsiniz. Eger beslenemedigi ici dokuluyorsa bakim kurlerine bakmanizi oneririm. Saygilar
Hocam dökülmesini engellemek için değilde mesele şu, şimdi çok ince zayıf ve güçsüz saçlar var. Bunları sürekli kazıtmak aslında faydalı olur. Yoksa kazımak olmayan şeyi çıkarmaz ama var olanı bir nebze korur.
İkinci olarak ta saçlar uzun ve ince olduğu zaman sürekli taradığımızdan, sürekli düzeltmeye çabalamamızdan dolayı çabuk dökülürler.
Üçüncü olarak ise eğer bir tedavi uygulanıyorsa minox vs lokal olarak bu daha iyi emilmesini sağlar.
Dördüncü olarak ise saçları yani deriyi sürekli yıkamak zorunda kalmadığımız için şampuan ve sabunların zarar verici etkilerinden daha az etkilenmiş oluruz.