Yorumları: 224
Konuları: 3
Fransa'da ki bir üretici. Güzel işler yapıyor. Ustura seven arkadaşların ilgisini çekecektir.
Güzel bir video..
birkaç adet foto...
biraz araştırma yapıp birazcık bilgi de yazmak istedim ama adamın sitesi sadece Fransızca.
http://www.alisblade.com/index.php
Yorumları: 401
Konuları: 40
sitesinde zaten yapıp sattığı usturalardan başka birşeyi yok. Facebookta takip edersen orada yaptığı veya yapmakta olduğu usturaları paylaşıyor. Bu doğumgünümde kendime ondan şöyle orta halli bir ustura alacağım, ama yazışmıştık geçen ay şimdiden vermem lazım siparişimi 3-4 aydan evvel hazırlaması zormuş, çok sıra varmış
Yorumları: 401
Konuları: 40
komşum bu tür ustura imalatı işlerine ilgiliysen, portland razors var ingilizce, scottish razor var o da ingilizce , lewis razor var. ve Mastro livinin birçok videosu var evet belki italyanca ama Antonelli (razorguy) hepsini ingilizce alt yazılı veriyor. Daha aklıma gelmeyen başka üreticiler de var, you tube de straight razor making yazarsan hepsi çıkar.
Yorumları: 224
Konuları: 3
05/03/2016, Saat: 01:27
(Son Düzenleme: 05/03/2016, Saat: 01:28, Düzenleyen: mazot.)
ustura ile ilgili olan yabancı sitede bu Fransız ile ilgili baya bir foto çıktı üstat. yabancılar alıyor. Sıraya yazılırsanız güzel bir doğum günü hediyesi...
Bu işin yapımı gerçekten keyifli bence her aşaması ayrı olay. Son bölümde doğal taşlar kullanması filan çok güzel zevkle izledim. Şimdi lewis razor' un bir videosunu seyrediyordum baya çekiç ile döverek yapıyor o da çok hoş.
Portland ve Scottish razors 'a da bakacağım üstat teşekkür ederim...
Yorumları: 995
Konuları: 24