Yorumları: 1,996
Konuları: 28
The Big Shave West II organizasyonundan görüntülerle, YouTube'dan tanıdığımız kişilerin konuşmalarını içeren hobimiz hakkında belgesel tadında güzel bir video.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
(02/07/2016, Saat: 04:02)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The Big Shave West II organizasyonundan görüntülerle, YouTube'dan tanıdığımız kişilerin konuşmalarını içeren hobimiz hakkında belgesel tadında güzel bir video.
İzledim, çok güzel hazırlamışlar. Ben de bu etkinliği ne zaman yayınlayacaklar diye bekliyordum, teşekkürler Onur bey. Amerikalıların başarısının kaynağı budur, birlik ve beraberlik.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Videoyu izleyemedim kaldırılmış
Yorumları: 658
Konuları: 1
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(03/07/2016, Saat: 15:20)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Video seyrediliyor
Tapataltktan açılmıyor bilgisayardan açılıyor arkadaşlar
Yorumları: 587
Konuları: 12
09/05/2018, Saat: 23:01
(Son Düzenleme: 09/05/2018, Saat: 23:07, Düzenleyen: osaka23.)
(02/07/2016, Saat: 04:02)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The Big Shave West II organizasyonundan görüntülerle, YouTube'dan tanıdığımız kişilerin konuşmalarını içeren hobimiz hakkında belgesel tadında güzel bir video.
konuyu hortlatmak istedim
son 4 5 yılımı kongreler organize ederek geçirince inanın gözümün önünde belirdi orada oturan konuşmacılar yerine forum adminlerimiz oturuyor geleneksel tıraştan bir haber iken ben yapılan big boyz festivaldeki gibi
@BigHillMe üstad konuşuyor sorular cevaplar havada uçuşuyor
@starex abim bizim youtuberimiz orda yayınlar yapıyor
@dikdik_s üstad getirmiş bir sürü sabun millet merak ettiği sabunları inceliyor
@noyan bey ve @impaticaret açmış standlarını orda güzel olurdu vesselam
Edit:
aklımdan çıkmış heyecandan
@efrasyab fatih abim de yapmış sabunları sermiş oraya off
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Çok yasa komsum, dedigin gibi daha kucugunu Big Boys Festivalinde yaptıydık sagolsun razorus Noyan Beyin davetiyle, ileride geleneksel tıras hobisi ulkemizde daha da genis kitlelere yayılırsa, biz gorurmuyuz bilemem ama, daha da buyuk organizasyonlarda, bizlerden sonraki nesil sizlerin, bu bilgiyi ve hobiyi layıkıyla baskalarına aktaracagınızı bilmek mutluluk verici.
Saygılar.