19/07/2019, Saat: 15:18
Tekrar Vakko'yu yazmakta fayda görüyorum. Marka ismi veya arması yok. Tek renk. Kaliteli. Rahat.
Kaliteli tshirt ve sweatshirt önerisi
|
19/07/2019, Saat: 15:18
Tekrar Vakko'yu yazmakta fayda görüyorum. Marka ismi veya arması yok. Tek renk. Kaliteli. Rahat.
19/07/2019, Saat: 16:55
Beymen Club (Beymen değil) tişörtlerimden çok memnunun. Bir alt fiyat skalasında Nautica da çok güzel. İndirim zamanlarını kollayın derim.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lufian dan hiç tişört almadım markayı kaliteli buluyorum hatta kot pantolonları Lufiandan alıyorum cokda memnunum kaliteli kalın kumaşlı ve renk atmıyor . Ama tişörtleri alt kısmı uzun ve yakaları geniş pekbi piyasa işi . Ben daha cok kalın kumas tişört ve bisiklet yaka kesimleri seviyorum . Bu konuda Wans iyi ama ondada marka yazısı var . Büyük bedenleride mevcut direk Amerikan oldugu için M beden bile L kategorısınde .
31/07/2019, Saat: 16:38
Komşular Polo'nun sitesinde (belki mağazada da geçerlidir bilmiyorum) 2 adet tişört 99 lira diyor. Geçenlerde bu konu içerisinde fikir paylaşımı yapmıştık, indirimi görünce bu konunun içinde paylaşayım dedim.
So far so good..
10/08/2019, Saat: 11:10
Ha geldi ha gelecek derken bayram sekeri geldi basic dusunenlere siddetle oneririm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|