adam traş olmuyo resmen kürk yüzüyo
çelik ustura traşı
|
adam traş olmuyo resmen kürk yüzüyo
29/05/2014, Saat: 17:17
Koyun kırpma mevsimi başlamıştı zaten
29/05/2014, Saat: 19:29
Kabuğu düşürmeden, tek parçada elma soymak gibi olmuş
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
30/05/2014, Saat: 01:02
Adam seneden sene tıraş oluyor herhalde abiler böyle maliyet azalıyor O cildden hayır gelmez artık, ben tek perdede bırakır dedim ama 3 perde hem de tersten attı, bir ara gözünden yaş beklemedim değil hani
30/05/2014, Saat: 01:08
keserkenki çıkan ses ne öyle yauv zımparalıyor resmen
30/05/2014, Saat: 01:50
Bu adam hiç yol yordam bilmiyor o sakalı makineyle kısaltsaydın bari be adam birde sinek kaydı tıraş oldu. Allah akıl fikir versin ne diyim
30/05/2014, Saat: 10:14
(30/05/2014, Saat: 01:50)flame2013 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu adam hiç yol yordam bilmiyor o sakalı makineyle kısaltsaydın bari be adam birde sinek kaydı tıraş oldu. Allah akıl fikir versin ne diyim Çelik ve jiletli ustura tıraşlarında uzun sakalı önce makine ile kısaltmaya gerek duyulmaz. Herhangi bir siperlik vs olmadığı için, sakal ne kadar uzun olursa olsun, tek perdede sakalı dipten temiz şekilde kolayca alabilirsiniz.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/ (30/05/2014, Saat: 10:14)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çelik ve jiletli ustura tıraşlarında uzun sakalı önce makine ile kısaltmaya gerek duyulmaz. Herhangi bir siperlik vs olmadığı için, sakal ne kadar uzun olursa olsun, tek perdede sakalı dipten temiz şekilde kolayca alabilirsiniz.Hocam usturaların kartuşlu makineler gibi azının dolmadığını biliyorum.Fakat ben o kadar uzun sakalın fırçayla dibine nasıl masaj yapacak onu merak ediyorum o uzun sakalın tam yumuşamadığını düşünüyorum.(Sizin söylediğiniz doğrudur ona bir şey demem ama benim düşüncem bu ben şurada altı üstü 3 senedir tıraş oluyorum ve sakalımın daha çıkmayan yerleri var.Ayrıca hiç bu kadar uzun sakalım olmadı.)
30/05/2014, Saat: 20:39
Lord Üstadıma katılıyorum ancak, o olayı jileyli usturada denemenizi tavsiye etmem Ben çelik de olsa önce makine ile kısaltmayı tercih ederim, çünkü diğer türlü zahmetli oluyor bayağı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: