Yorumları: 208
Konuları: 4
(06/09/2012, Saat: 00:35)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Efendim hoşgeldiniz.
Ben bu forumun Martin Amcasıyım sanırım hepinizden yaşlıyım (45) Şu anda henüz gencecik tek yıldızlı bir teğmensiniz. Ben de bir zamanlar teğmendim şimdi 3 yıldızlı yüzbaşıyım. Aramızda beş yıldızlı albaylar ve 7 yıldızlı generaller var. Bir de 30. dereceden tıraş üstatları var
bol keyifli ve tahrişsiz tıraşlar dilerim
Martin Amca
Merhaba Martin amcacım,
Bence önemli olan rütbeli yada rütbesiz olmak değil, önemli olan davaya katkıda bulunan bir nefer olmak.
Şu çivi, nal, at, komutan, ordu, ülke hikayesi vardır.
Nal ustası çırağına evlat çiviyi güzel çak çivi düşerşe nal düşer, nal düşerse at düşer, at düşerse komutan düşer, komutan düşerse ordu düşer, ordu düşerse ülke düşer der.
Ben de söktüm tüm yıldızlarımı aranıza nefer olmaya geldim
(06/09/2012, Saat: 02:26)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aramıza hoşgeldiniz
endurocumusunuz?
(motorcu büyüklerimizden en kendilerine dikkat edenleri genelde endurocularda çevremde )
Hoşbulduk,
Şuan enduracu değil Sportouring'ciyim sayılabilir.
Fakat motorumu satma arefesindeyim. Hanım pek rahat edemediğini söylüyor arkada. O sebeple satıp bir enduro almayı planlıyorum. Motosiklette bütçeler traş ekipmanlarındaki gibi olmadığından biraz daha sabırlı olmak gerekiyor
Tekrer tekrar beni forumda hoş karşılayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 71
Konuları: 1
Yorumları: 110
Konuları: 12
Hoşgeldiniz....
Atatürkçü bir neslin çocuklarıyız biz...
Yorumları: 8
Konuları: 2
Yorumları: 459
Konuları: 5
(06/09/2012, Saat: 09:52)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06/09/2012, Saat: 02:26)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aramıza hoşgeldiniz
endurocumusunuz?
(motorcu büyüklerimizden en kendilerine dikkat edenleri genelde endurocularda çevremde )
Hoşbulduk,
Şuan enduracu değil Sportouring'ciyim sayılabilir.
Fakat motorumu satma arefesindeyim. Hanım pek rahat edemediğini söylüyor arkada. O sebeple satıp bir enduro almayı planlıyorum. Motosiklette bütçeler traş ekipmanlarındaki gibi olmadığından biraz daha sabırlı olmak gerekiyor
hoşgeldiniz, bol köpüklü tıraşlar dilerim.
alıntının son cümlesine takıldım, daha aramıza yeni katıldınız, zehrin biraz daha yayılmasını beklerseniz bu cümlenizi kurmakla ne kadar yanılmış olduğunuzu göreceksiniz
)
memleket kurtulana kadar siyah