Yorumları: 7,952
Konuları: 98
katılıyorum
öküzümtırak yaratıklar harika tespit
(09/08/2012, Saat: 00:02)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanal ortamda insanlar normalde olduklarından daha kaba olabiliyorlar. Bir de yazma konusunda cahillikleri de eklenince ortaya öküzümtırak yaratıklar çıkabiliyor
(08/08/2012, Saat: 23:52)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet TR de herkes fair play bir sanal tezgahtarlar slang kaldı
(08/08/2012, Saat: 23:49)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'de internet üzerinden bu sekilde ticaret yapan satıcıların büyük çoğunluğunun iyi bir adab-ı muaşeret egitiminden geçirilmeleri lazım
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(09/08/2012, Saat: 00:02)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanal ortamda insanlar normalde olduklarından daha kaba olabiliyorlar. Bir de yazma konusunda cahillikleri de eklenince ortaya öküzümtırak yaratıklar çıkabiliyor
(08/08/2012, Saat: 23:52)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet TR de herkes fair play bir sanal tezgahtarlar slang kaldı
(08/08/2012, Saat: 23:49)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'de internet üzerinden bu sekilde ticaret yapan satıcıların büyük çoğunluğunun iyi bir adab-ı muaşeret egitiminden geçirilmeleri lazım
Zaten kendisine yazdığım tepki mesajından sonra bana şöyle dönmüş arkadaş;
"siz bence isvicredeki en son yapılan tanrı parcacigi deneyinde calişmaniz lazımmiş yada yasar kemalin ince memet i gibi bir ince ustura romani yazmalısınız arkadaşım neyse gercekden güzel seyler yazmişşınız teprıkler ama ben bu kadar detaylı resim cekemem özür dilerim hersey gönlünuzce olsun"
Bir de herşey gönlünüzce olsun demiş kibar hanzo.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
lord bu satıcıyla panel yapsın
Kuarklar hadronlar uçuşsun
yaşar kemal ve pablo neruda hayranlarıda dinlesin
(09/08/2012, Saat: 00:18)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/08/2012, Saat: 00:02)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanal ortamda insanlar normalde olduklarından daha kaba olabiliyorlar. Bir de yazma konusunda cahillikleri de eklenince ortaya öküzümtırak yaratıklar çıkabiliyor
Zaten kendisine yazdığım tepki mesajından sonra bana şöyle dönmüş arkadaş;
"siz bence isvicredeki en son yapılan tanrı parcacigi deneyinde calişmaniz lazımmiş yada yasar kemalin ince memet i gibi bir ince ustura romani yazmalısınız arkadaşım neyse gercekden güzel seyler yazmişşınız teprıkler ama ben bu kadar detaylı resim cekemem özür dilerim hersey gönlünuzce olsun"
Bir de herşey gönlünüzce olsun demiş kibar hanzo.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
te
prikler
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi