Yorumları: 401
Konuları: 40
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Eline sağlık taşkın üstad, döktürüyorsun maşallah. Mikarta mıydı bu malzeme ?
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 401
Konuları: 40
12/01/2015, Saat: 01:24
(Son Düzenleme: 12/01/2015, Saat: 01:25, Düzenleyen: taskind.)
(11/01/2015, Saat: 19:52)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık taşkın üstad, döktürüyorsun maşallah. Mikarta mıydı bu malzeme ?
yok komşum bildiğin akrilik, elim alışsın diye yaptım ama güzel oldu. Özellikle şeffaf akriliklerde merağım çok, onun için en kolay ulaşabildiklerimle deniyorum. Malzeme işlemlere nasıl tepki veriyor görmek istedim .Ama önümüzdeki hafta ilk mikartamı yapacağım, hem jean den hemde kağıttan yapmayı planlıyorum, epoksim hazır, kağıtlarım ve jean de hazır, kalıp yaptım özel sıkıştırmak için o da hazır.. Geriye bir tek hanımı evden biraz uzaklaştırabilmek kalıyor
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Süper!
Heyecala bekliyor ve ilgiyle takip ediyorum üstad
(12/01/2015, Saat: 01:24)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok komşum bildiğin akrilik, elim alışsın diye yaptım ama güzel oldu. Özellikle şeffaf akriliklerde merağım çok, onun için en kolay ulaşabildiklerimle deniyorum. Malzeme işlemlere nasıl tepki veriyor görmek istedim .Ama önümüzdeki hafta ilk mikartamı yapacağım, hem jean den hemde kağıttan yapmayı planlıyorum, epoksim hazır, kağıtlarım ve jean de hazır, kalıp yaptım özel sıkıştırmak için o da hazır.. Geriye bir tek hanımı evden biraz uzaklaştırabilmek kalıyor
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
@taskind üstat sap yapımında doğal bir yeteneğiniz var. Ahşap olsun akrilik olsun elinizden ne çıksa güzel oluyor. Transparan tarz akrilik sapları ben de çok beğeniyorum. Pimleri ve pulları nerden temin ediyorsunuz hocam?
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare