Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Jilet konusunda yapılan öneriler geneldir ancak genel kanı şu yöndedir:
Mild alet ile keskin jilet,
Agresif alet ile keskinliği az olan jilet.
Zamanla sizde aletleri ve jiletleri tanıdıkça bu dengeyi daha iyi kuracak ve cildinize en uygun kombinasyonları keşfedeceksiniz.
Yorumları: 946
Konuları: 9
@ms_1907
komşumun da yazdığı gibi genel olarak tıraş aleti ve jilet karakteristiği arasındaki ters orantıyla tıraştan istenen sonuç elde edilebiliyor.
Yorumları: 36
Konuları: 6
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Tahrişin nedeni jiletten ziyade yanlış teknik diye düşünüyorum. Bir süredir makinemin üst kısmı hafifçe yüzüme değecek şekilde ve bastırmadan tıraş oluyorum. Bu tekniği izlediğim bir videodan öğrendim ve benim için tahrişi önemli ölçüde azalttığını gözlemledim. Herkese tavsiye ediyorum. Bu arada wilki için
@mancho üstadımızın yorumuna katılıyorum. En iyi başlangıç için Muhle & EJ seçilmeli bence.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 84
Konuları: 3
Wilkinson Sword için söylenen kesinlikle iyi değil gibi söylemlere asla katılmıyorum. Traş olmayı becerebildikten sonra doğru açı ile traş olduktan sonra sakal ve cildinize uygun jileti kullandıktan sonra asla kötü bir alet değil bence performans olarak çok iyi bir alet yıllardır kullanırım tek bir şikayetim olmadı bana EJ Barleyi sattırdı tek alete mahkum etti kendine aşık etti
)))
Islak Tıraş