29/11/2021, Saat: 22:11
Herkese selamlar,
Yaklaşık 3 senedir plastik modelcilik ile uğraşıyorum ve yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce 3d metal puzzle konusunda Özgün hocam ile konuşma şansımız olmuştu, paylaşmak bugüne kısmet oldu. Forumda modelcilik ile ilgilenen birinin olması beni mutlu açıkçası. İlgilenen başka bir komşum da olursa sohbet edip bilgi paylaşımı yapmayı çok isterim. Bunlar yaklaşık 1-1,5 sene önce yaptığım modeller, havacılıkla ilgili modeller yapıyorum ve işim de havacılık savunma sanayii. Birkaç aydır tezgaha oturamıyorum hem yoğun iş hayatı hem de ortalığı dağıtma potansiyeli olan bir hobi olduğu için.
Ekipmanlarım:
Sparmax tc-501 60psi. kompresör
Sparmax sp-35 airbrush
(Sırasıyla modeller)
F-16 Fighting Falcon 181.Pars Filo
F-15 Strike Eagle 33rd Fighter Wing "Nomads"
F-14 Tomcat VF-84 "Jolly Rogers" USS NIMITZ
F-35A Lightning "Müşterek Taaruz İlk Uçak" Malatya/Erhaç
F-16 Solotürk Yedek Uçak 141. Kurt Filo
F-4 Phantom NATO 70.Yıl / 111.Filo "Panterler"
Yaklaşık 3 senedir plastik modelcilik ile uğraşıyorum ve yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce 3d metal puzzle konusunda Özgün hocam ile konuşma şansımız olmuştu, paylaşmak bugüne kısmet oldu. Forumda modelcilik ile ilgilenen birinin olması beni mutlu açıkçası. İlgilenen başka bir komşum da olursa sohbet edip bilgi paylaşımı yapmayı çok isterim. Bunlar yaklaşık 1-1,5 sene önce yaptığım modeller, havacılıkla ilgili modeller yapıyorum ve işim de havacılık savunma sanayii. Birkaç aydır tezgaha oturamıyorum hem yoğun iş hayatı hem de ortalığı dağıtma potansiyeli olan bir hobi olduğu için.
Ekipmanlarım:
Sparmax tc-501 60psi. kompresör
Sparmax sp-35 airbrush
(Sırasıyla modeller)
F-16 Fighting Falcon 181.Pars Filo
F-15 Strike Eagle 33rd Fighter Wing "Nomads"
F-14 Tomcat VF-84 "Jolly Rogers" USS NIMITZ
F-35A Lightning "Müşterek Taaruz İlk Uçak" Malatya/Erhaç
F-16 Solotürk Yedek Uçak 141. Kurt Filo
F-4 Phantom NATO 70.Yıl / 111.Filo "Panterler"
May the good shave be with you.