05/12/2014, Saat: 21:14
@onur98
Teşekkürler üstad, bende inşallah keyifle bir tipsoft kullanıcam =)
@alpergoren
Beğenmenize sevindim, teşekkürler =)
@tipsol
Teşekkürler =)
@1912
Teşekkürler =)
@theunnamed
Teşekkürler =)
@crionics
Teşekkürler =)
@btoprak
Teşekkürler =)
@bayercy
Bay rum benim evde ilk denediğim losyom tipiydi=) Türkiye'de bay rum için kullanılan Pimenta Racemosa cinsi defne yaprağı yok. Marketlerde satılan defne yaprağı o kokuyu vermiyor ben denedim olmadı. Amerika'dan pimenta racemosa esansı getirdim onu da daha denemeye fırsatım olmadı. Ayrıca ev yapımı losyonların baz malzemesi olan cadı fındığı özü (witch hazel) ülkemizde yok. Sadece bir marka küçücük şişeyi 70 liraya satıyor. Bunun Amerika fiyatı market markası ise 5 dolar kaliteli ise 10 dolar. Bu gibi şeylerden dolayı ülkemizde losyon işi en azından ev boyutunda malzeme tedariği açısından zor. Hadi kozmetik girişi sıkıntı olmasa internette tonla tedarikçi var. Yani rom değil de diğer malzemeler sıkıntı. Bu yüzden ben meyve bazlı, gliserin ve alkollü losyonlara döndüm.
@pitbull
Ben teşekkür ederim komşum. Forumda takıldığımız her saniye para valla =D
Teşekkürler üstad, bende inşallah keyifle bir tipsoft kullanıcam =)
@alpergoren
Beğenmenize sevindim, teşekkürler =)
@tipsol
Teşekkürler =)
@1912
Teşekkürler =)
@theunnamed
Teşekkürler =)
@crionics
Teşekkürler =)
@btoprak
Teşekkürler =)
@bayercy
Bay rum benim evde ilk denediğim losyom tipiydi=) Türkiye'de bay rum için kullanılan Pimenta Racemosa cinsi defne yaprağı yok. Marketlerde satılan defne yaprağı o kokuyu vermiyor ben denedim olmadı. Amerika'dan pimenta racemosa esansı getirdim onu da daha denemeye fırsatım olmadı. Ayrıca ev yapımı losyonların baz malzemesi olan cadı fındığı özü (witch hazel) ülkemizde yok. Sadece bir marka küçücük şişeyi 70 liraya satıyor. Bunun Amerika fiyatı market markası ise 5 dolar kaliteli ise 10 dolar. Bu gibi şeylerden dolayı ülkemizde losyon işi en azından ev boyutunda malzeme tedariği açısından zor. Hadi kozmetik girişi sıkıntı olmasa internette tonla tedarikçi var. Yani rom değil de diğer malzemeler sıkıntı. Bu yüzden ben meyve bazlı, gliserin ve alkollü losyonlara döndüm.
@pitbull
Ben teşekkür ederim komşum. Forumda takıldığımız her saniye para valla =D
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper