Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Amerika dan Apple getirtin, burada satıp ne isterseniz alabilirsiniz
Şaka bi yana Merkur (Solingen) ve Muhle Almanya ve Edwin Jagger de İngiltere menşeili firmalar. Bu nedenle Amerika da daha ucuza alınması pek mümkün olmasa da Amazon dan ya da başka bir internet sitesinden alacaksa buradan almakla oradan almak arasında pek fark yok bence. Yaklaşık aynı fiyata hatta belki daha ucuza Connaught ya da traditionalshaving gibi sitelerden takipli postayla alınabilir, ürün %99 yerine ulaşır.
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
o zaman güle güle kullanın diyorum
(15/04/2012, Saat: 01:16)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. El makine olarak aileden iki Gillette geldi ve benim acimdan Gillette almam kaldiki hic tanimadigim insanlarin kullandigi aletlere de fazlasiyla onyargiyla yaklasiyorum o yuzden "0" istiyorum. Futur agir basmakla birlikte Progress cok seviliyor ikisi arasinda kaliyorum. Sanirim once Futur alip hevesimi kirmali daha sonraki bir zaman diliminde Progress'i ariyor olursam alirim.
Tesekkur ederim
Yorumları: 224
Konuları: 5
Merkur futur u aldıgım gunden beri keyifle kullaniyorum. Hem cok estetik bir alet, hem de agirligi ve ergonomisi şahane. Tabi ki herkes ayni sonucu alamaz ama ayarlanabilir bir alet oldugu icin sorun yasayacaginizi sanmam. Progress de gayet guzel bir makine onu da kullaniyorum ve memnunum ancak tercih yapacak olsam düşünmeden futur derdim. Şimdiden hayirli olsun!
(15/04/2012, Saat: 10:23)staggerlee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merkur futur u aldıgım gunden beri keyifle kullaniyorum. Hem cok estetik bir alet, hem de agirligi ve ergonomisi şahane. Tabi ki herkes ayni sonucu alamaz ama ayarlanabilir bir alet oldugu icin sorun yasayacaginizi sanmam. Progress de gayet guzel bir makine onu da kullaniyorum ve memnunum ancak tercih yapacak olsam düşünmeden futur derdim. Şimdiden hayirli olsun!
Cok tesekkurler insallah kavusurum